10 actrițe cu cei mai frumoși ochi!

Toată lumea știe că ochii sunt oglinda sufletului, că privirea poate transmite gândurile și sentimentele persoanei. Frumoasele actriței se folosesc în mod activ de frumusețea naturală a ochilor săi. Cine totuși dintre actrițe are cei mai frumoși ochi? Am ales 10 actrițe ale căror ochi ni se par cei mai frumoși! Vă invităm să le admirăm mai jos:

1. Ornella Muti 

Actrița italiană are nu numai un aspect elegant, ci și o privire pur și simplu irezistibilă.

2. Audrey Tautou

Franțuzoaica Audrey Tautou este admirată nu numai de un joc de actorie frumos, ci și de ochii ei adorabili și mari.

3. Kira Knightley 

Frumusețea ochilor căprui a lui Kira Knightley a fost observată de mulți regizori. Aceștia nu au ezitat să producă filme cu actrița britanică.

4. Emma Stone  

Ochii lui Emma Stone, cu părul roșu, sunt atât de mari și verzi, încât nu pot să nu rămâie în memorie. Ne plac filmele cu această actriță, pentru că este întotdeauna diferită, dar nu mai puțin convingătoare.

5. Angelina Jolie 

Nu e nimic de spus!

6. Audrey Hepburn 

Fermecătoarea Audrey! Cât de puține filme cu ea! O icoană de frumusețe, stil și rafinament.

7. Saoirse Ronan 

Actrița tânără și cu perspectivă, Saoirse Ronan este renumită nu numai prin jocul de film, ci și prin frumusețea ochilor! Mulți își amintesc de rolul ei în filmul “Lovely Bones”. Din cele mai recente filme se poate numi “Brooklyn” și “Lady Bird”. Apropo, Ronan a participat la noua adaptare a romanului “Litlle Women”.

8. Marion Cotillard 

Frumoasa actriță franceză ne bucură nu numai cu ochii ei, dar, de asemenea, cu un joc de actorie frumos. Ați putea să o vedeți în filmele “Îndrăgostește-te de mine dacă îndrăznești”, “Un an bun” și altele.

9. Zoe Deschanel 

Actrița Zoe Deschanel are ochi extraordinari! Iar filmul “500 Days of Summer ” a fost filmat special în culori albastre, în nuanța ochilor personajului principal!

10. Emma Watson 

Faimoșii ochi căprui a actriței au cucerit sufletul tuturor, nu numai fanilor “Harry Potter! Apropo, Emma Watson a jucat, de asemenea, unul dintre rolurile principale în adaptarea romanului “Little Women”.

Care vedetă după părerea dvs are cei mai frumoși ochi? Așteptăm cu drag comentariile dvs.