10 actrițe care au fost pe platourile de filmare chiar mai cool decât personajele lor de film

Dincolo de platourile de filmare actrițele noastre preferate se dovedesc a fi niște persoane uimitoare, cu pasiuni deosebite și idei motivante.

Urmărim cu atenție biografiile favoritelor noastre pentru a afla detalii care ne vor face să le îndrăgim și mai mult.

Emilia Clarke vorbește 4 limbi.

Emilia Clarke a studiat limba dothraki special pentru „Game of Thrones”. Nu este de mirare că i-a reușit acest lucru, pentru că este o adevărată poliglotă.

Emma Watson ține 10 jurnale personale. 

Într-un interviu actrița a recunoscut că are aproximativ 10 jurnale personale: „Țin jurnale de vise și yoga, descriu oamenii pe care i-am întâlnit, înregistrez sfaturile pe care mi le-au dat. Am și un jurnal de actorie și albume de colaje.”

Potrivit Emmei Watson, acesta este cea mai bună modalitate de a te înțelege pe tine însăți.

Margot Robbie a mers la o școală de circ.

Nu este de mirare că Margot Robbie se mișcă atât de bine, deoarece a urmat un antrenamente serioase chiar din copilărie. Mama sa a înscris-o la o școală de circ, unde a învățat diferite trucuri acrobatice.

Anne Hathaway a mințit în CV-ul pentru a obține un rol.

La sfârșitul unei audiții reușite pentru un rol din „Brokeback Mountain”, regizorul a întrebat-o pe actriță: „Apropo, poți să mergi călare pe cal?” Anne Hathaway, care a fost învățată de părinții ei să răspundă mereu „Da” la astfel de întrebări, a spus : „Desigur, sunt un călăreț foarte bun”. După aceea, chiar în ajunul filmărilor, a trebuit să învețe urgent călăria.

Lady Gaga a învățat singură să cânte la pian.

Pentru prima dată viitoarea cântăreață și actriță s-a așezat la pian la vârsta de 4 ani. Mai mult, ea a învățat să cânte singură, concentrându-se doar pe auz (orice muzician profesionist va confirma cât de dificil este acest lucru). Abia la vârsta de 7 ani a început să ia lecții de muzică.

Meryl Streep a obținut o diplomă de la Ivy League.

Meryl Streep are diplomă de Master în Arte Frumoase de la Yale School of Drama și apoi a obținut titlul de doctor onorific în Științe Umanistice de la Dartmouth College.

Pentru a-și plăti studiile la Yale a trebuit să lucreze cu jumătate de normă chelneriță și dactilografă. La un moment dat, actrița era atât de surmenată încât a avut probleme. S-a gândit chiar să renunțe la actorie și să se transfere la facultatea de drept.

Adele s-a înscris la propriul concurs de sosii.

Pentru a le face o farsă fanilor săi s-a prezentat la concursul său de sosii, prezentându-se drept Jenny, dădacă de profesie. Make-up artiștii i-au făcut o bărbie și un nas fals, i-au schimbat forma ochilor, i-au mărit buzele și, ca urmare, a devenit complet de nerecunoscut.

Dar, după ce a început să cânte, toți au recunoscut-o.

Kate Winslet se luptă cu Photoshop-ul.

Lupta actriței pentru dreptul de a fi ceea ce este, a început pe vremea „Titanicului”. Apoi a trebuit să lupte împotriva publicațiilor, care îi „îmbunătățeau” silueta. Iar în 2003 s-a revoltat fotografia deoarece nu i-a plăcut fotografia apărută pe coperta GQ. Potrivit actriței, picioarele sale au fost scurtate cu circa o treime.

Prin urmare, în una dintre ultimele sale lucrări (rolul lui Meir din Easttown), actrița a interzis să i se photoshopeze abdomenul, lucru pe care regizorul l-a observat în una dintre scene.

Keira Knightley a început să filmeze din cauza dislexiei.

La vârsta de 6 ani viitoarea actriță a fost diagnosticată cu dislexie. Părinții, observând problema, au găsit o modalitate de a-și motiva fiica, care visa la o carieră de actriță.

Potrivit lui Knightley, ea a făcut o înțelegere cu părinții săi: dacă învăța să citească, părinții îi angajau un agent. În vacanța de vară fata a luat scenariul „Sense and Sensibility” adaptat de Emma Thompson și a reușit să-l citească. Iar părinții i-au îndeplinit promisiunea, aceasta fiind începutul carierei sale.

Julianne Moore este axată pe curățenie.

Potrivit fratelui său, actrița este axată pe curățenie. Ea însăși a confirmat că dezordinea din jur nu îi permite să gândească clar. De aceea încearcă nu numai să păstreze lucrurile curate, ci să le pună la locul lor într-o anumită ordine. Altfel nu se poate relaxa.