10 actori și actrițe care, din păcate, au ratat roluri de milioane. Ar fi putut avea un mare succes

John Travolta a refuzat rolul lui Forrest Gump, iar Jack Nicholson a renunțat să joace rolul unui nativ din Sicilia fără a fi originar de acolo, de aceea Al Pacino a jucat rolul lui Michael Corleone. În activele acestor actori, chiar și după ce au renunțat, au apărut multe roluri care le-au adus succes și popularitate.

Iată ce roluri iconice au refuzat uni actori și cum le-a fost influențată viața profesională.

Emily Browning – Bella Swan, „Twilight Saga”.

Acum este dificil să ne imaginăm pe altcineva în locul lui Kristen Stewart în rolul principal al saga „Twilight”, dar acesta i-a fost propus mai întâi actriței Emily Browning,c are a refuzat; mai târziu Emily a spus că nu regretă decizia, deoarece actorii care au jucat în această imagine se așteptau la un succes fenomenal și la popularitate, iar ea nu era pregătită pentru o astfel de întorsătură în viața ei.

Josh Hartnett – Superman și Batman.

Josh Hartnett a refuzat rolurile lui Batman și Superman deoarece nu a vrut să devină ostatic al acestor roluri; în 2006 actorul a primit rolul principal în filmul „Lucky Number Slevin”, însă în următorii 10 ani a avut doar roluri cameo în filme cu buget redus.

Laurence Fishburne – Jules Winnfield, „Pulp Fiction”.

Laurence Fishburne a rămas pentru fanii săi Morpheus din „The Matrix”, deși actorul a avut toate șansele să prevină o astfel de situație: pe când Quentin Tarantino lucra la filmul „Pulp Fiction” l-a invitat pe Lawrence să joace rolul lui Jules Winnfield, dar actorul a refuzat.

Jennifer Love Hewitt – Prue Halliwell, „Farmece”.

Când actrița Shannen Doherty a părăsit proiectul la sfârșitul sezonului 3 acest rol i s-a propus lui Jennifer Love Hewitt, însă actrița a refuzat; în ultima perioadă actrița apare doar în seriale.

Jah Rule – Tej Parker, saga „Fast and Furious”.

Rapperul Ja Rul a apărut într-un rol cameo în prima parte a saga „Fast and Furious”, iar mai John Singleton i-a propus din nou să-l includă în echipa de filmare, dar acesta a refuzat; în schimb Ludacris, care a primit rolul lui Tej, s-a implicat atât de mult în saga încât apare practic în fiecare parte.

Nicolas Cage – Aragorn, trilogia „Stăpânul Inelelor”.

Rolul lui Aragorn din trilogia „Stăpânul inelelor” i-a fost propus lui Nicolas Cage, dar actorul a refuzat din motive personale, Viggo Mortensen, datorită acestui rol, a câștigat faima la nivel mondial.

Molly Ringwald – Vivian Ward, „Pretty Woman”.

Înainte ca Julia Roberts să fie aprobată pentru rolul lui Vivian în Pretty Woman, mai multe actrițe l-au refuzat, inclusiv Molly Ringwald, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer, Valeria Golino etc.; mai târziu Molly Ringwald a recunoscut într-un interviu că îi pare nespus de rău de decizia sa și nu este de mirare deoarece deja în anii 90 actrița și-a pierdut popularitatea.

Michael Madsen – Vincent Vega, „Pulp Fiction”.

Legendarul dans al lui Uma Thurman și John Travolta din filmul „Pulp Fiction” putea fi diferit, deoarece rolul lui Vincent i s-a propus inițial lui Michael Madsen, însă actorul a refuzat; după aceea Madsen a jucat în filme cu buget redus.

Oliver Hudson – Jack Pearson, „This Is Us”.

Oliver Hudson a avut toate șansele să obțină rolul lui Jack Pearson în „This Is Us”, dar actorul a ales să meargă la pescuit, prin urmare rolul i-a fost oferit actorului Milo Ventimiglia, care a primit mai multe nominalizări la Emmy pentru rolul său; cel mai cunoscut rol al lui Oliver este în sitcom-ul „Rules of Living Together”, unde a apărut timp de 7 sezoane.

Claire Danes – Rose Dewitt Bukater, „Titanic”.

Kate Winslet, în vârstă de 22 de ani, a câștigat faima mondială și o nominalizare la premiul Oscar datorită rolului lui Rose, însă inițial acest rol i s-a propus lui Claire Danes, dar ea a refuzat, invocând oboseala și monotonia proiectelor și faptul că nu a vrut să se filmeze cu DiCaprio, pentru că nu cu mult timp înainte au apărut împreună în filmul „Romeo + Julieta”.