10 abilități uimitoare care ne-au fost date la naștere, dar pe care le neglijăm

Mintea și corpul uman au potențial neexploatat și ascund multe secrete. Și, faptul că există personaje precum Jean Gray și Profesorul X în universul super-eroilor dovedesc, că mintea umană și capacitățile sale neexploatate au fascinat întotdeauna omenirea.

Fiecare dintre noi este înzestrat cu aceste abilități încă de la naștere, dar de multe ori sunt neexploatate.

1. Vocea interioară

Marii profeți — Mohammed, Isus, Zarathustra au primit revelațiile misiunilor datorită vocii care a sunat în inimile lor. Toți ei au dat ascultare vocii interioare.

Ioana d’Arc a recunoscut că aceste voci vorbesc cu ea. Fiecare dintre noi are o voce care ne vorbește și ne va ajuta ori de câte ori vom avea nevoie. Și dacă o putem auzi depinde doar de noi.

2. Lumea lăuntrică

Lumea noastră interioară este un loc unde găsim pace și unde ne putem simți fericiți. În această lume putem să găsim și să ne descoperim adevăratul scop și misiune pe care fiecare o are în viață.

3. Capacitatea de a reține respirația

Reținerea respirației afectează sistemul nervos și ajută să vă calmați. Ținându-vă respirația și efectuând o expirație lentă, împărțită în 10 expirări scurte, permite corpului să se liniștească.

4. Privirea

Ați observat vreodată cum v-au privit unii oameni sau v-au vorbit oarecum emoționați după ce i-ați privit? Acest lucru se explică prin faptul că privirea dvs are o forță incredibilă. Prin urmare, comunicarea din priviri este o modalitate excelentă de vorbi telepatic.

5. Abilitatea de a comunica non-verbal

Vorbim într-o singură limbă — limba inimii. Mai ales această abilitate se manifestă printre iubiți, suflete pereche și gemeni.

6. Abilitatea de a fi buni

A face fericit pe aproapele este un har. Astfel, atrageți sufletele altor persoane Să fii bun și să ajuți oamenii este este o practică dictată de toate religiile.

7. Abilitatea de a vă asculta intuiția

De fiecare dată când vă aflați în situații dificile de viață, aveți ocazia să vă utilizați intuiția și abilitățile mentale pentru a alege cea mai bună opțiune.

Intuiția dvs și deciziile făcute cu ajutorul ei vor putea schimba cursul vieții atunci când trebuie să alegeți între două lucruri la fel de importante și, la fel de bune.

8. Simțul umorului

Este adevărat, râsul este cea mai bună terapie, iar emoțiile pozitive care vin din partea unei persoane care iubește să râdă sunt contagioase. Mai ales dacă sunteți într-o relație cu această persoană și ea depune toate eforturile pentru a vă vindeca sufletul și face ziua mai bună.

9. Creativitatea

Sentimentul de satisfacție pe care îl obțineți prin crearea a ceva nou nu are egal. Și cantitatea de energie spirituală pe care o produceți este pur și simplu uimitoare.

10. Abilitatea de a medita

Această abilitate vă poate face viața mai prosperă și mai liniștită.