Zodia Rac este cea mai fantastică. Iată care sunt trăsăturile care o fac să fie așa!

Întotdeauna te poți baza pe un nativ din zodia Rac, aceasta este cea mai importantă trăsătura a zodiei.

Deși este una dintre cele mai sensibile zodii, Racul reușește să se detașeze de emoțiile proprii și să acționeze rațional. Un semn complicat, dar extrem de misterios.

În al 2-lea rând, Racul este milos și înțelegător.


Privirea nativilor acestei zodii, e foarte atentă. E genul de om ce știe care sunt intențiile tale în funcție de gesturi și cuvinte.

Are un al șaselea simț, un simț al emoțiilor. Această calitate îi ajută pe raci să rezolve probleme și să dea sfaturi bune.

Racului îi pasă de alții mai mult decât îi pasă de el. El e gata mereu să sară în ajutorul prietenilor sau membrilor familiei sale.

Familia este foarte importantă pentru nativii aceste zodii.


Inima Racului este acasă. Nu este loc unde să s simtă mai confortabil și mai fericit decât acasă, cu familia.

Acest atașament față de casă este dat de Luna, planeta maternală. Racii vor face orice pentru familia sa.

Iubește necondiționat ca nicio altă zodie.


Un rac îndrăgostit va da totul într-o relație: va iubi fără să ceară nimic în schimb, va fi afectuos, receptiv la dorințele partenerului, fidel, dar va fi reținut când va fi vorba de persoana proprie.

Racul este cel mai loial prieten.


Să ai un Rac prieten este un adevărat noroc. După o petrecere va fi cel care te va sună să verifice dacă ai ajuns în siguranță acasă.

În caz de boală, va fi cel care îți va aminti că trebuie să-ți iei pastilele la fiecare 12 ore. Instinctele maternale ale Racului se extind și spre micul cerc de prieteni.

Perseverența, calitatea principala a Racului.


Racul este extrem de pasional și când vine vorba de idei. Va insista și va insista până va schimba lumea cu ideile sale progresiste. Un exemplu al perseverență Racului este chiar Prințesa Diana.

Racii au inițiativă.


Un Rac adevărat va munci pentru a avea rezultate. Este un bun muncitor, un valoros coleg de echipă și un bun antreprenor. Este persoana perfectă care mereu va gestiona corect banii.

Sunteți de acord cu aceste trăsături?

error: Content is protected !!