Vibrogimnastica academicianului Mikulin! Evitați blocarea venelor, stagnarea limfei, inflamațiile, migrenele…

Atunci când academicianul Alexander Mikulin, faimosul designer de aeronave, creatorul de motoare cu piston, turbopropulsie și turbojet pentru avioane, a început să aibă probleme de sănătate, el a devenit interesat de elaborarea unor tehnici care să-i permită să uite de boli și să trăiască o viață lungă și plină.

Secretul longevității

Academicianul Mikulin a inventat gimnastica formată din cele mai simple exerciții, diverse vibrații, adică lovituri cu călcâiele de podea. Această tehnică vă permite să îmbunătățiți fluxul sanguin, să împiedicați înfundarea venelor și să normalizați tensiunea arterială. De asemenea, se îmbunătățește activitatea creierului: de la greutatea și durerea din cap nu rămâne nici urmă.

Stați drept, puneți tălpile împreună, strângeți dinții. Ridicați călcâiele la 3-5 cm de podea, apoi coborâți-le brusc. Drept urmare a acestei vibrații, supapele venoase primesc un impuls suplimentar pentru a împinge sângele în sus.

Efectuați câte 30 de astfel de urcușuri-coborâșuri a câte 5 ori pe zi și nu veți mai ști ce înseamnă boală! Efectuați exercițiul lent: 1 vibrație pe secundă.

Această gimnastică este utilă în special pentru persoanele care sunt forțate să șadă sau să stea mult timp în picioare la serviciu. Acest exercițiu poate fi realizat chiar și de către cei cărora le este interzis alergatul sau mersul rapid.

Scuturarea corpului este o profilaxie eficientă a tromboflebitei, a infarctului miocardic și a accidentului vascular cerebral. Este uimitor că un exercițiu simplu este atât de util!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!