Vecina mea a săpat 3 gropi în curtea sa… Un mod ingenios și superb de utilizare a anvelopelor vechi

Probabil orice proprietar de casă la curte și-ar dori să aibă propriul lac. Dar privind încă o dată la suprafața de pământ disponibilă, mulți renunță la această idee fără să o mai dezvolte… Dar iată că o oază personală poate fi făcută destul de ușor și, cel mai important, pe un teren de orice suprafață. Cred că noi am găsit sursa de inspirație!

Redacția noastră vă împărtășește o idee superbă, care vă va ajuta să transformați radical aspectul curții dvs. Și tot de ce veți avea nevoie sunt niște anvelope vechi și puțină răbdare!

пруд из шины

Cum să faci de sine stătător un lac în curte

1. Pentru început pregătiți câteva anvelope vechi de diferite mărimi. În cazul nostru s-au folosit 3, dar în principiu puteți folosi oricâte doriți sau aveți la dispoziție.

мини пруд из шины

2. Găsiți un loc potrivit pe lotul dvs. și săpați câte o groapă pentru fiecare anvelopă. Groapa trebuie să fie de mărimea anvelopei corespunzătoare. Pe fundul gropii presărați un strat subțire de nisip.

пруд из шины своими руками

3. Așezați anvelopele în gropi. Folosiți nivela pentru a vă asigura că anvelopa este în poziție orizontală.

4. Tăiați și îndepărtați latura superioară a anvelopei.

декоративный пруд из шины

5. Aveți grijă la calitatea tăierii – marginile trebuie să fie cât se poate de drepte.

пруд на даче из шины

6. Urmează să așezați în interiorul anvelopei un material hidroizolant. Puteți folosi peliculă obișnuită din polietilenă, dar mai indicat ar fi să folosiți o peliculă specială. Scoateți capetele peliculei în afara anvelopei și fixați-le bine cu ajutorul unor pietre grele.

пруд из шин

7. Decorați viitoarele lacuri cu pietre decorative sau orice alte materiale care vă sunt pe plac. Puteți semăna în jurul lor iarbă decorativă – efectul va fi extraordinar!

декоративный пруд из старых шин

8. După amenajarea lacurilor, puteți să umpleți cu apă.

пруд из старых шин

9. Mica oază personală este gata. În acest fel grădina sau curtea dvs. va deveni cu adevărat fermecătoare!

декоративный пруд из шин

Iată cum niște obiecte vechi, aparent inutile, se pot transforma într-o adevărată capodoperă artistică. Lacul din curte va fi neapărat un generator de bună dispoziție și de relaxare atât pentru dvs., cât și pentru musafiri.

Nu ezitați să investiți un pic de timp și efort în această minunăție, căci se merită pe deplin!

error: Content is protected !!