Văzând rezultatele ecografiei, medicul a rămas mască. Nici viitoarea mamă nu se aștepta la o asemenea surpriză în viața sa

Courtney și Philip Garrett din orașul american New Orlean și-au dorit mereu copii. După nuntă ei se gândeau că în curând vor deveni părinți, dar Courtney nicicum nu putea rămâne însărcinată. Atunci când li s-a spus clar că ea nu va putea avea copii pe cale naturală, tânărul cuplu a decis să facă însămânțare artificială.

Soarta le-a făcut o surpriză soților: femeia a născut tripleți! Însă Courtney și Philip și-au mai dorit copii. Iată cum a continuat povestea familiei Garrett după șapte ani de la nașterea bebelușilor…

Interesant este că de la început nu era vorba de tripleți. Femeii i-au fost însămânțate în uter doar două ovule fertilizate. În curând au aflat că unul dintre ele s-a divizat și a format o pereche de embrioni. La termenul stabilit Courtney a născut doi băieți și o fată.

Familia Garrett credea că la a doua naștere totul va fi după cum au planificat. Ei nu și-au dorit să stabilească vreun record, ei doar și-au dorit să le dăruiască frățiorilor mai mari un frățior sau o surioară. Însă surprizele cu primii tripleți nu s-au terminat.

Probabil, greșeala lui Courtney și Philip a fost că au apelat din nou la fertilizarea in vitro. Astăzi, soții își aduc aminte că medicul care a efectuat examenul USG, pentru un moment, s-a înălbit ca varul. În curând s-a stabilit că doamna Garrett așteaptă al doilea set de tripleți!

Mai târziu medicii au explicat soților că în același timp a avut loc conceperea naturală și cea artificială. În uter lui Courtney și-au făcut loc trei embrioni complet viabili. Soții analizând ce li s-a întâmplat, au decis că această surpriză este un cadou al sorții.

Medicii s-au temut că în timpul sarcinii femeia va avea complicații. Din fericire, problemele au ocolit-o pe Courtney. Ajunsă la termen ea a adus pe lume alți trei micuți. Medicii încă mult timp au vorbit despre acest fenomen medical!

Soții Garrett nu-și doreau să devină celebrități. Courtney și Philip au grijă de copilașii lor, iar toate celelalte nu sunt atât de importante pentru ei.

Două seturi de tripleți sunt un fenomen foarte rar! Chiar dacă au fost însămânțați artificial, probabilitatea unui asemenea eveniment este foarte mică! Familia Garrett consideră că ei au fost pur și simplu norocoși!

loading...

error: Content is protected !!