Remedii naturale pentru gene lungi și dese. Acum mai frumoase ca niciodată!

Genele lungi și dese vor face orice femeie mai frumoasă. Astfel de gene, cu siguranță, vor face privirea dvs. mai expresivă și mai atrăgătoare. Din păcate, nu toate femeile s-au născut cu niște gene lungi și voluminoase. Din fericire, există rimelul care este o ieșire imediată din situație. Deși folosirea excesivă a acestor produse chimice poate dăuna genelor fine și să le facă mult mai fragile.

Există anumite produse naturale care vor hrăni genele și vor stimula creșterea lor. Acestea sunt uleiul de cocos, uleiul de ricin, vaselina și altele. Astăzi vă vom spune cum să aveți niște gene de invidiat. Puteți încerca diferite metode și să le combinați după propria dorință.

Ulei de ricin

Uleiul de ricin este cel mai bun remediu natural pentru redarea unui volum natural genelor. Acesta hidratează foliculii de păr și stimulează creșterea părului. Dacă veți amesteca ulei de ricin cu ulei de cocos veți obține un remediu antibacterial. Dacă veți adăuga vitamina E veți stimul procesul de creștere a genelor.

Ingrediente

 • 1 lingură de ulei de ricin
 • 1 linguriță de ulei de cocos
 • 1/2 linguriță de ulei vitamina E

Pasul 1. Prepararea amestecului

Amestecați bine toate ingredientele în cantitatea indicată.

Pasul 2. Păstrați amestecul de ulei într-un rimel de gene utilizat. 

Turnați soluția cu ajutorul unei pâlnii.

Pasul 3. Aplicați remediul pe gene

Aplicați uleiul pe gene după demachiere în fiecare seară.

Veți observa primele rezultate după o lună, iar remediul se poate păstra într-un recipient ermetic timp de un an. El poate fi folosit și pentru sprâncene.

Aloe Vera

Aloe Vera este, de asemenea, un remediu eficient dacă doriți să aveți niște gene cu volum. Amestecați suc de aloe vera cu ulei de ricin și vitamina E și aplicați pe gene.

Ingrediente

 • 3 lingurițe de gel de aloe vera
 • 1 linguriță de ulei de ricin
 • 1/2 linguriță de ulei vitamina E

Pasul 1. Preparați amestecul

Amestecați într-un recipient toate ingredientele până veți obține o pastă omogenă.

Pasul 2. Aplicați amestecul pe gene

Aplicați amestecul pe gene cu ajutorul unei periuțe de la rimel înainte de somn în fiecare seară. Iar peste 6 săptămâni vezi observa rezultatul. Amestecul poate fi păstrat într-un recipient ermetic într-un loc răcoros timp de 6 săptămâni.

Vaselina

Vaselina este un remediu care se folosește pe larg în cosmetologie. În cazul nostru ea poate face genele mai dese și mai sănătoase în doar câteva săptămâni.

Aplicați puțină vaselină pe gene în fiecare zi înainte de somn, după demachiere. Nu aplicați prea mult, deoarece genele firave se pot rupe sub greutatea acesteia. Veți observa rezultatul după 10 săptămâni.

Recomandări

 • Nu vă culcați machiată, deoarece acesta va înfunda foliculii de păr și genele vor fi mai firave.
 • Folosiți produse speciale pentru demachiere pentru a nu deteriora genele.
 • Consumați produse bogate în proteine și vitamine pentru a asigura sănătatea părului și a pielii. Alimentația dvs. trebuie să includă ouă, pește, leguminoase și iaurt. Proteina de soia de asemenea stimulează creșterea părului.
 • Masajul zilnic al pleoapelor îmbunătățește circulația și stimulează creșterea genelor.
 • Tampoanele cu ceai verde aplicate pe ochi, de asemenea, pot stimula creșterea genelor, datorită conținutului bogat în flavonoide.
 • Nu folosiți rimel rezistent la apă, deoarece el usucă foarte tare genele și este greu de îndepărtat.
 • Lăsați periodic genele să se odihnească de machiaj, pentru a lăsa porii să respire și să se restabilească.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!