Un remediu miraculos pentru oase și articulații. Luați cu 15 minute înainte de mâncare

Înainte de a folosi această rețetă naturistă, aflați în ce stare sunt articulațiile dvs. Asta se poate face prin niște exerciții simple: așezați-vă în pirostrii și mergeți pe degetele de la picioare 2-3 metri. Sau stați într-un picior și încercați să îmbrăcați un ciorap pe al doilea picior. V-a fost greu să faceți aceste lucruri sau chiar nu le-ați putut face deloc? Probabil articulațiile dvs. au nevoie de ajutor.

Pentru asta vă recomandăm o rețetă tradițională veche. Remediul este eficient împotriva poliartritei, artrozei, depunerii de săruri în articulații, dar și pentru restabilire după rupturi de ligamente.

În Rusia acest remediu mai este numit și “Rețeta Greciko” în cinstea unui celebru cosmonaut. La vremea sa Gheorghi Greciko a folosit acest remediu și a reușit să-și restabilească complet piciorul după o fractură gravă.

Tinctură pentru oase și articulații

Veți avea nevoie de:

  • 7 ouă de găină
  • 10 lămâi
  • 50-70 ml de coniac
  • 1.5 linguri de miere de albine

Mod de preparare

1. E de dorit să folosiți ouă de casă, proaspete și cu coajă albă. Spălați-le și ștergeți-le bine până se usucă, apoi așezați-le într-un borcan de 3 litri.

2. Stoarceți sucul a 10 lămâie și turnați-l în același borcan, astfel încât el să acopere total ouăle. Puneți borcanul în frigider pentru circa 3 zile, până când coaja de ou se va dizolva complet în mediul acid al sucului de lămâie.

3. Când din coaja de ou va rămâne doar o membrană subțire albă, bateți ouăle, agitați lichidul obținut și strecurați-l într-un borcan mai mic (sterilizat în prealabil).

4. Adăugați divin și miere de albine. Alcoolul va avea rol de conservant, iar mierea de albine îi va conferi remediului un gust plăcut. Amestecați bine totul cu o lingură de lemn, acoperiți borcanul ermetic și păstrați-l în frigider.

Mod de administrare

Consumați câte 1 lingură de remediu înainte de fiecare masă, bând imediat după asta un pahar de apă. Aceasta e o metodă foarte bună pentru îmbogățirea organismului cu calciu.

Coaja de ou este o sursă ideală de calciu și alte aproximativ 30 de minerale, care sunt foarte importante pentru dezvoltarea și funcționarea normală a organismului. Iar lămâile sunt bogate în vitamina C, care este esențială pentru formarea țesutului din care sunt alcătuite ligamentele, tendoanele și cartilajele.

E foarte curios că amestecul de acid citric și săruri de calciu este digerat de 5 ori mai bine decât calciul obișnuit.

Astfel se explică eficiența acestui lichior de ouă și lămâie: îmbunătățește elasticitatea articulațiilor, are un efect antiinflamatoriu, stimulează regenerarea ligamentelor și întărește oasele. Folosind acest remediu puteți scăpa de asemenea de căderea părului și de fragilitatea unghiilor. Totodată acest remediu întărește imunitatea și îmbunătățește metabolismul.

Contraindicații: ulcer gastric, gastrită acută cu aciditate.

Păstrați acest articol, s-ar putea să vă fie ca un colac salvator într-o bună zi! Și recomandați-l și prietenilor dvs.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!