Un nou virus deosebit de periculos pentru utilizatorii WhatsApp. Iată ce nu trebuie să faci în niciun caz!

Recent în această rețea a apărut un nou virus. Pericolul acestuia constă în faptul că el fură datele personale ale utilizatorului (foto, video, diferite parole de acces). Fiți foarte atenți dacă ați primit acest mesaj…

„Felicitări! Numărul dvs. de telefon +xx xxx xx xx a fost selectat aleatoriu norocosul zilei. Aveți un premiu neutilizat. Solicitați-l imediat!”

Astfel de mesaje ajung pe telefoanele acelor utilizatori care au fost înștiințați că „WhatsApp v-a adăugat în grupul WhatsApp”.

Dacă ați primit un mesaj despre un premiu nu vă grăbiți să vă bucurați: această zi poate fi cea mai rea. Dacă veți deschide mesajul, cu siguranță veți furniza 100% din datele personale unor escroci.

Singura metodă de a evita infectarea este să nu deschideți în nici un caz mesajele dubioase, să blocați numărul expeditorului și să informați prietenii dvs. despre astfel de escrocherii.

Astăzi, acest chat este folosit de aproximativ un miliard de utilizatori. Chiar și furtul a jumătate din datele personale este o reușită a escrocilor.

Cu siguranță, ei nu se vor opri aici, ei vor găsi tot mai multe capcane pentru a amăgi cât mai multe persoane.

Avertizați prietenii dvs. și fiți foarte atenți! Datele dvs. personale nu trebuie să nimerească în mâinile altora.

loading...

error: Content is protected !!