Un cocktail fermecat pentru o slăbire rapidă

Gluma despre prietena slabă care mănâncă orice și nu se îngrașă nu este, de fapt, glumă. Există multe persoane care pot mânca ce vor și nu se îngrașă deloc. Știți care le este secretul? Nu, nu e vorba de magie, ci de un metabolism bun.

Metabolismul este factorul decisiv în cursa pentru o siluetă suplă. Slăbirea se datorează, în mare parte, faptului că persoana consumă mai multă energie decât acumulează. Dacă metabolismul este lent, se consumă foarte puțină energie.

Fiecare femeie și-ar dori să se nască cu un metabolism rapid, dar din păcate nu este așa. Acest lucru însă nu este un motiv pentru a renunța și de a merge în cel mai apropiat fast-food ca să vă alinați tristețea.

Să știți că este posibil să vă accelerați metabolismul. Pentru aceasta trebuie să vă modificați obiceiurile alimentare, să practicați sportul și să aveți mereu la îndemână gustări sănătoase. Pe lângă toate acestea, vă propunem rețeta unei băuturi miraculoase care vă va accelera metabolismul.

Cocktail pentru pierderea în greutate

Veți avea nevoie de:

— 1 lămâie

— 1 linguriță de praf de ghimbir

— 1 linguriță de suc de aloe

— 1 legătură de pătrunjel

— 1 vârf de cuțit de scorțișoară

— 0,5 litri de apă

Preparare:

1. Spălați și tăiați pătrunjelul și lămâia, apoi puneți-le într-un blender și le mărunțiți bine.

2. Puneți apoi într-o cratiță cu apă clocotită amestecul obținut și adăugați un praf de ghimbir, scorțișoara și fierbeți timp de 5-10 minute.

3. Lăsați-l să se răcorească, după care scurgeți-l și adăugați în el suc de aloe și amestecați.

Păstrați cocktail-ul într-un borcan de sticlă în frigider. Trebuie să beți 150-200 ml înainte de culcare. Această băutură va acționa în timp ce dormiți. Veți reuși, astfel, să accelerați metabolismul și să pierdeți în greutate.

Nu uitați nici de regulile de bază ale unei diete sănătoase: consumați cât mai multe fructe și legume, încercați să eliminați produsele alimentare care conțin zahăr și făină, mâncați mai puțini cartofi, beți multă apă călduță, mergeți pe jos și practicați sportul. Dacă, pe lângă această băutură miraculoasă, veți ține cont de toate aceste reguli, rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă v-a părut util articolul nostru, distribuiți-l ca să-l poată citi și prietenii Dumneavoastră!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!