În UE încep să fie interzise rețelele Wi-Fi în școli și grădinițe. Și acest lucru se face dintr-un motiv foarte îngrijorător

Au apărut deja mii de cercetări științifice care relevă date tot mai îngrijorătoare despre gadgeturile și tehnologiile contemporane: telefoane mobile, tablete, Wi-Fi etc.

Dar înainte de toate este vorba anume despre Wi-Fi și telefoane mobile, utilizarea cărora este restricționată deja în școlile din câteva țări.

Bunăoară în Franța încă în 2015 a fost adoptată o lege care interzice utilizarea Wi-Fi în grădinițe. Aceeași lege impune care Wi-Fi să fie deconectat în școlile primare atunci când el nu este utilizat. Trebuie să se acorde prioritate conexiunilor prin cablu.

Totodată în publicitatea pentru telefoane mobile trebuie indicat neapărat că utilizarea garniturii este mai inofensivă, căci reduce acțiunea radiației asupra creierului. În plus această publicitate nu trebuie să fie orientată spre copii.

Dar limitările nu se referă doar la copii: Bibliotecă Națională Franceză, precum și multe alte biblioteci și universități din Paris, au renunțat complet la rețelele Wi-Fi, care sunt interzise și în multe instituții de stat.

Vă vine greu să credeți? Dar francezii interzic Wi-Fi bazându-se pe cercetări științifice!

Limitări similare au fost introduse și în Belgia, Spania, Israel, Australia, Italia, Elveția, Germania, Austria, India, Finlanda, Cipru ș.a.

Din ce cauză atâtea țări din întreaga lume privesc cu atâta suspiciune radiația rețelelor mobile?

Mii de cercetări dovedesc legătura directă dintre aceasta și bolile oncologice, dar și alte boli grave. Deosebit de periculoasă este această radiație pentru copii, căci măduva osoasă a copiilor absoarbe de 10 ori mai multă radiație decât cea a maturilor!

Telefoanele și rețelele mobile emit radiații cu microunde. Printre urmările sale negative se numără: disfuncții ale sistemului reproductiv, rupturi de ADN, crearea unor forme active de oxigen, disfuncții ale sistemului imunitar, sinteza proteinelor de stres, dereglări ale dezvoltării creierului, tulburări de somn și memorie etc.

Savanții afirmă: “A aștepta niște date științifice și clinice mai convingătoare înseamnă a suport niște pierderi umane și economice colosale, așa cum s-a mai întâmplat cu azbestul, benzina etilată sau tutunul.”

Cel mai grav e că aceste consecințe apar la un nivel de radiație de sute ori mai mic decât limita admisibilă de standardele internaționale contemporane, iar sursele acestei radiații sunt în comercializare liberă în întreaga lume.

Collective Evolution

Conform datelor experimentale, acțiunea îndelungată a rețelelor fără fir reduce numărul de celule ale creierului și duc la moartea celulelor din porțiunile creierului responsabile pentru memorie și învățare.

În anul 2011 savanții au descoperit că numai 50 de minute de aflare a telefonului mobil în apropierea nemijlocită a creierului duc la creșterea nivelului de glucoză în porțiunea radiată a creierului.

Studiile preliminare a rețelelor 3G și 4G dovedesc că radiația datorată acestora schimbă activitatea electrică a creierului.

Environmental Health Trust / Lifter

Dar efectele neurotoxice nu epuizează șirul de probleme. Radiația vatămă funcția reproductivă și are un efect negativ asupra capacităților cognitive și asupra memoriei, provoacă tulburări de comportament, probleme de auz, dureri de cap, insomnie, stres ș.a.

Cercetările de asemenea au demonstrat o acțiune negativă a radiației asupra epifizei, glandelor suprarenale și glandei tiroide.

Environmental Health Trust / Lifter

Mai mult decât atât, chiar și un nivel redus de radiație cu microunde reduce secreția de melatonină, substanță care nu e doar necesară pentru menținerea unui ciclu normal de somn, ci este și un antioxidant care restabilește ADN-ul și încetinește creșterea celulelor canceroase.

De asemenea cercetătorii au descoperit că radiația influențează nivelul hormonilor glandei tiroide. Dar se știe că schimbările cât de mici ale fonului hormonal influențează negativ activitatea creierului!

În fine, lista consecințelor negative ale radiației poate fi continuată la nesfârșit. Concluziile sunt incontestabile: telefoanele mobile și rețelele Wi-Fi dăunează grav sănătății.

De aceea străduiți-vă să reduceți expunerea organismului la acestea și țineți copiii cât mai departe de sursele de radiație!

error: Content is protected !!