Test de 1 minut! Modul în care strângi mâinile îți va spune multe lucruri noi despre tine.

Corpul poate spume mai multe lucruri despre om decât el poate spune prin cuvinte. Fiecare gest are un anumit sens, deoarece este condiționat de cauze interne. Dacă sunteți atenți și urmăriți poziția corpului unei persoane, puteți ghici gândurile și sentimentele lui.

Mâinile ne vorbesc multe despre om. Dacă sunt relaxate și îndreptate în față, aceasta înseamnă că este deschis pentru ceilalți.

Strângerea pumnilor sau palmele ascunse vorbesc despre un caracter aspru și o poziție fermă în viață. Mâinile ascunse la spate, în buzunare, între genunchi, demonstrează faptul că persoana ascunde ceva.

Trebuie să atrageți o atenție deosebită strângerii de mâini. Putem afla multe lucruri în funcție de puterea cu care strângeți mâna, de unghi, de poziție. Spre exemplu, o strângere de mâini moale ne spune despre faptul că omul nu este interesat de discuție sau este nehotărât.

Puteți face un experiment de strângere de mâini. Încrucișați degetele ambelor mâini și poziționați-le de parcă v-ați ruga. Deasupra va fi degetul mare stâng sau drept. Deci care este deasupra în cazul dvs.?

Deasupra se află degetul mare al mâinii drepte

Două treimi dintre oameni strâng mâinile în acest fel inconștient. Este o poziție confortabilă care ne spune multe despre personalitatea lor.

Acești oameni au o gândire logică și sănătoasă, înainte de a lua o decizie analizează toate avantajele și dezavantajele. Ei sunt atractivi pentru persoanele de gen opus și sunt acceptați ușor de societate. Ei creează impresia de persoane serioase și responsabile cu care este plăcut să comunicați.

La avantajele acestui tip de oameni se referă sociabilitatea. Ei stabilesc rapid legături cu oamenii, în aproximativ cinci minute oamenii sunt atrași de ei.

La dezavantaje se referă vulnerabilitatea și susceptibilitatea la părerea celor din jur. Ei doresc să influențeze comportamentul celorlalți, dar nu reușesc întotdeauna. Autoritatea nu se câștigă imediat.

Deasupra se află degetul mare al mâinii stângi

Acest tip de oameni au o intuiție foarte bine dezvoltată. Simțurile mereu le spun că ceva este în neregulă sau invers, merg pe calea cea dreaptă.

Intuiția le spune ce drum să aleagă, atunci când se află la o răscruce. Deseori, lor li se cere sfatul atunci când prietenii săi trebuie să ia o decizie importantă.

În societate ei au un comportament rezervat și rece, permițându-și să se destindă doar în compania prietenilor.

Ei sunt aventuriști care nu știu ce este frica. Nu se tem să-și asume riscuri. Ei nu rămân la jumătate de drum și se simt împliniți doar atunci când și-au atins scopul propus.

Le place să călătorească, să cunoască lumea înconjurătoare, să cunoască diferite culturi, să se umple de noi impresii. Dacă nu au posibilitate să călătorească, ei petrec timpul citind cărți sau privind filme.

Studierea limbajului corpului este nu doar interesant, dar și folositor. Aceste cunoștințe vă ajută să înțelegeți mai bine interlocutorul, să aflați mesajele ascunse, să descoperiți semnificația a ceea ce nu spune.

Ați făcut testul? A coincis descrierea?

error: Content is protected !!