Alege pieptenele pe care îl folosești și află cu ce te deosebești de celelalte femei!

Deși toate femeile sunt diferite, totuși au și ceva în comun – dragostea față de anumite lucruri. Astăzi vom vorbi despre pieptene. Modelul de pieptene pe care îl folosiți vă caracterizează personalitatea.

Să vedem ce spune pieptenele dvs. preferat despre dvs.?

Ați ales pieptenele Nr. 1

Puteți fi comparată cu o nimfă zburătoare. Sunteți o femeie adevărată. Emanați finețe, gingășie și feminitate. Vorbiți încet, zâmbiți drăguț, nu vă implicați în discuții fără a fi întrebată. Preferați să purtați fuste și rochii, deși uneori, vă permiteți să îmbrăcați și pantaloni, care vă accentuează calitățile feminine. Rareori ocupați posturi de conducere, deoarece nu sunteți interesată de asta.

Ați ales pieptenele Nr. 2

Sunteți o persoană strictă și directă. Niciodată nu vă veți eschiva de răspunsuri incomode. Spuneți doar ceea ce gândiți. Unele femei vă evită, dar asta numai pentru că nu le place să audă adevărul. Peste un timp, după ce se obișnuiesc, sunt atrase de sinceritatea dvs. Cine le mai poate oferi un sfat valoros? Preferați hainele comode. Vă iubiți pe sine, dar nu este un egoism.

Ați ales pieptenele Nr. 3

Vă deosebiți de alte femei prin bunătatea și simplitatea dvs. Trăiți într-o armonie cu propria ființă și nu vă supărați pe lucrurile neesențiale. Considerați că emoțiile negative sunt caracteristice doar persoanelor slabe. Știți că viața este prea scurtă și o trăiți așa cum simțiți. Dacă nu vă place cineva din anturajul dvs., pur și simplu reduceți la minim comunicarea cu el. Din toate 7 tipuri de femei, despre care vorbim în acest articol – doar dvs. ați descoperit sensul și înțelepciunea acestei vieți.

Ați ales pieptenele Nr. 4

Sunteți obișnuită să vă mulțumiți cu puțin. Cu siguranță faceți parte din categoria persoanelor minimaliste. Nu vă umpleți casa cu lucruri inutile. Aici domnește ordinea și libertatea. Purtați haine comode și practice. Nu cheltuiți banii fără rost, preferați să investiți în ceva cu adevărat util: studii, călătorii, sănătate. Nu aveți mulți prieteni, dar cei cu care aveți o relație de prietenie sunt loiali și de încredere. La fel de minuțios vă alegeți și partenerul de viață. Vă căsătoriți târziu, în schimb aveți o înțelegere perfectă cu soțul.

Ați ales pieptenele Nr. 5

Sunteți o persoană foarte nestatornică. Părerea dvs. se schimbă cu viteza luminii. Alături de dvs. sunt doar oamenii care acceptă nestatornicia dvs.. Dar aveți foarte multe calități. Săriți mereu în ajutorul prietenilor și celor apropiați. Foarte ușor vă schimbați locul de muncă și deseori nu vă rețineți la un serviciu mai mult de un an. Vă plac schimbările și credeți că, ele mereu sunt spre bine!

Ați ales pieptenele Nr. 6

Cel mai important pentru dvs. este stabilitatea. Sunteți extrem de stabilă în gusturile, obiceiurile și dorințele dvs. Orice noutate vă provoacă un stres. Sunteți o fire conservatoare. Vă acomodați greu cu schimbările și renunțați greu la starea de confort. Aveți nevoie de mult timp pentru a vă obișnui cu schimbările, după care vă uimiți, de ce ați amânat atât timp schimbarea. Încercați să fiți mai flexibilă. Schimbările nu sunt atât de groaznice.

Ați ales pieptenele Nr. 7

Sunteți o femeie lider. Cel mai probabil ocupați un post de conducere sau tindeți spre aceasta. Colegii au frică de dvs. și vă evită, reducând contactul la minim. Nu aveți mulți prieteni. Preferați hainele sobre, cu croieli și linii drepte. Purtați ținute moderne și cu stil. În viața personală sunteți mai mult singură. Sunteți predispusă pentru două căsnicii. Vă găsiți perechea potrivită la o vârstă mai matură.

Ce fel de pieptene folosiți dvs? Sunteți de acord cu aceste caracteristici?

error: Content is protected !!