Sora mea a făcut rost de spumă de cauciuc, carton, adeziv și ghirlande. Rezultatul m-a lăsat mască!

Ieri am fost în ospeție la sora mea și pur întâmplător am fost martoră a unui proces artistic impresionant. Felul în care Elena a reușit să-și împodobească locuința m-a lăsat fără cuvinte.

Ea a reușit să creeze o adevărată poveste în casa ei folosind 7 foi de carton, adeziv, spumă de cauciuc și 2 metri de ghirlande. Trecând pe lângă casa ei în această perioadă a anului nu are cum să nu ți se ridice dispoziția!

Decorația geamurilor

Redacția noastră a pregătit pentru cititori 14 soluții de decor pentru geamuri care vor transforma locuința dvs. într-o casă de poveste. În ajunul sărbătorilor de iarnă această idee vă va prinde bine fără îndoială!

1. Priviți de frumusețe! Pentru crearea unui astfel de element de decor veți avea nevoie de o foaie de carton și un șablon cu o imagine care vă place. Trasați conturul cu un creion simplu și tăiați figura. Toată procedura durează cel mult 30 de minute.

2.

3. Aceste decorații superbe pentru geamuri se pot face destul de ușor, ceea ce înseamnă că îi puteți implica și pe cei mici în proces! Ei vor savura din plin să contribuie la crearea unei atmosfere de poveste în casă.

4.

5. Această decorația fantastică a fost făcută din hârtie și, după cum veți vedea, este destul de simplu de realizat.

Faceți rost de hârtie densă sau carton, un creion simplu, foarfece, riglă, gumă de șters, cutter, adeziv și ghirlande.

Desenați ceva frumos și tăiați imaginea pe contur.

Faceți o îndoitură în partea de jos a piesei pentru a o putea așeza pe geam. Aranjați ghirlandele în partea de jos și porniți iluminarea pentru a obține un efect uimitor.

6.

7. Ce minunăție!

8.

9. Toată lumea făcut măcar o dată fulgi de hârtie. După același principiu pot fi create niște piese extraordinar de frumoase, mai ales că pe internet se pot găsi o mulțime de șabloane și idei pentru asta.

10.

11. Iată un exemplu de șablon. Dacă vă place ideea, salvați-l în calculator.

12.

13. O frumusețe extraordinară!

14.

Sfatul redacției

În ziua de azi timpul zboară foarte repede, de aceea vă îndemnăm să începeți să vă pregătiți din timp pentru sărbătorile de iarnă și să luați la înarmare aceste idei de excepție.

Să creezi cu mâna ta o decorație superbă pentru casă este o senzație unică și irepetabilă, mai ales că nu ești constrâns de nimic, fantezia și creativitatea pot fi valorificate la maxim!

Împărtășiți-le și prietenilor dvs. aceste idei, care poate îi vor inspira și pe ei la astfel de creații artistice.

error: Content is protected !!