Sfecla roșie curăță ficatul ca un aspirator! Nutriționiștii ne recomandă cum să o consumăm…

Băutura pe care vreau să v-o propun nu este doar un cocktail de legume, este un ser de vindecare pentru ficat!

Cu mult timp în urmă am avut niște probleme de sănătate, iar medicul mi-a prescris un curs de tratament cu antibiotice. După tratament m-am simțit foarte rău: dureri într-o parte, gust amar în gură, senzații de greață ușoară după mese: simptome familiare tuturor persoanelor care au probleme de ficat…

După ce am dat întâmplător de rețeta acestui cocktail, am decis să-l încerc. Este o băutură delicioasă pentru detoxificarea organismului! Timp de o săptămâna am încercat să mă alimentez în mod corect și beam în fiecare zi câte un pahar de cocktail și am început să mă- simt perfect! Vă sfătuiesc să-l încercați…

Cocktail de legume

INGREDIENTE:

— 3 morcovi

— 2 mere verzi

— 1 sfecla roșie

— 0,5 lămâie fără coaja

— o bucată de rădăcină de ghimbir proaspătă

— câteva frunze de salata verde sau de spanac

PREPARARE

Mărunțiți cu ajutorul unui blender toate legumele (spălate și curățate în prealabil). Adăugați apoi 2 pahare de apă. Se consumă rece, păstrați-l în frigider!

Morcovii, bogați în flavonoide și vitamina A, alimentează ficatul.

Pectina , conținută în mere, ajută la eliminarea toxinelor.

Frunzele verzi de salată asigură o bună circulație a sângelui și întăresc imunitatea.

Ghimbirul și lămâia contribuie la o funcționare excelentă a sistemului digestivi, înlătură balonarea și îmbunătățesc metabolismul.

În sfecla crudă se conțin o mulțime de fibre utile pentru intestine.

Îmi place să gătesc cocktail-uri de legume, iar acesta este cel mai bun! Încercați efectul vindecător al acestuia și ficatul va înceta să vă mai deranjeze.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!