Șase reguli de aur ale legendarului profesor Katsuzō Nishi! Vindecătorul japonez vă vine în ajutor.

„O ținută corectă este garanția sănătății” – afirmă renumitul vindecător japonez Katsuzō Nishi. El credea că omul poate singur să se vindece știind câteva metode simple de însănătoșire. Din propria experiență Katsuzō Nishi a creat 6 sfaturi care au intrat în istorie sub denumirea de „Regulile de aur ale sănătății”.

Sistemul de vindecare Nishi a devenit foarte răspândit datorită simplității și înțelepciunii profunde orientale. De aceea, convingându-ne de eficacitatea acestor, Echipa noastră vă recomandă să le încercați!

Regulile de aur ale lui Katsuzō Nishi

1. Pat tare

Pentru amatorii de paturi moi le va fi dificil să se obișnuiască, dar trebuie de dormit pe suprafețe tari. Însuți vindecătorul afirmă: „Pentru a vă obișnui cu o ținută perfectă, nu este nici un remediu mai bun, decât să corectați mereu dereglările care apar la coloana vertebrală, dormind pe un pat tare drept. Dacă vă place să dormiți pe pat moale și veți permite nervilor să se atrofieze și să se paralizeze în acest fel, atunci bolile vor veni fără a fi invitate”.

2. Pernă sau rolă tare

Nici pat moale, nici pernă moale… Grea încercare! De fapt, nu este atât de complicat, trebuie să jertfiți pentru a fi sănătoși. Dacă veți dormi pe pernă tare, vertebrele cerebrale se vor plasa singure în poziție firească. În caz contrar, ele se vor îndoi, ceea ce va provoca dureri de gât și spate. Japonezii au mai adăugat: „Poziția greșită a gâtului este un semnal de viață scurtă”.

3. Exercițiul „Peștișorul de aur”

Acest exercițiu corectează poziția greșită a vertebrelor și îndepărtează presiunea excesivă a nervilor vertebrali. Mai mult, aceasta normalizează circulația, acționează benefic asupra funcției inimii și stabilizează funcția sistemelor de bază ale organismului.

4. Exercițiu pentru capilare

Chiar și capilarele trebuie antrenate! În sistemul de vindecare al lui Nishi există gimnastică de vibrație specială pentru extremități. Priviți cum trebuie să îmbunătățiți circulația în tot organismul.

5. Exercițiul „Închiderea/deschiderea palmelor și tălpilor”

Ajută la coordonarea activității mușchilor, vaselor sangvine, nervilor din zona abdomenului, perineului și coapselor. Acest exercițiu este recomandat viitoarelor mame, deoarece contribuie la buna dezvoltare a fătului în burtă.

6. Exercițiu pentru coloana vertebrală și abdomen

Scopul exercițiului este restabilirea echilibrului acido-alcalin în organism. Efectuarea acestuia influențează benefic asupra energiei mintale.

Urmăriți acest video complet despre efectuarea exercițiilor din cadrul acestui sistem de însănătoșire.

Probabil ați observat că exercițiile sunt foarte simple! Respectați recomandările și efectuați cu regularitate exercițiile și în curând veți uita de problemele de spate.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!