(Video) S-au îngălbenit pernele? Iată cum le puteți curăța în 6 pași simpli

Pernele sunt un element foarte important din procesul de dormit. Pentru a avea un somn liniștit asigurați-vă că aveți o pernă confortabilă și de mărimea potrivită. De asemenea, trebuie să țineți seama ca perna să nu fie prea înaltă pentru a nu provoca crampe musculare.

În afară de tipul pernei, este obligatoriu să aveți o pernă curată și îngrijită. În general, se crede că este suficient să se spele doar fața de pernă, deoarece este în contact direct cu pielea în timpul somnului. Este adevărat? De fapt, trebuie să revizuiți această părere. Pentru un somn sănătos și liniștit, în afară de fața de pernă, trebuie spălată și perna propriu-zis.

Se spune că perna trebuie spălată o dată la 3-6 luni pentru a nu permite bacteriilor și murdăriei să se dezvolte. Cum trebuie curățate pernele? Priviți video de mai jos pentru a afla care este cea mai bună modalitate de curățare. Este foarte simplu.

Aveți nevoie de

  • detergent
  • un prosop de pânză
  • o minge de tenis curată

Fiecare dintre lucrurile menționate mai sus vă vor ajuta să curățați mai ușor pernele și ulterior le veți putea folosi mai mult timp.

Priviți tutorialul de mai jos!

.

Sursa: Metaspoon.comHowcast

loading...

error: Content is protected !!