Această rețetă naturistă pentru articulații este folosită și de cosmonauți. Merită toată încrederea!

În ciuda faptului că astronauții și cosmonauții au mereu parte de servicii medicale de cea mai înaltă calificare, uneori cele mai eficiente tratamente se dovedesc a fi cele naturiste.

La unul din antrenamente, un viitor cosmonaut a obținut o fractură cominutivă după ce a sărit cu parașuta. În scurt timp el a fost operat și a început procesul de recuperare, dar cicatrizarea se făcea foarte greu.

Medicii i-au dat de înțeles tânărului că poate să nu mai viseze la zboruri în spațiul cosmic. El însă a reușit să se recupereze într-un termen foarte scurt, urmând un tratament pe care i l-a recomandat unul din colegii mai experimentați. Iată rețeta.

Tinctură pentru oase și articulații din doar 4 ingrediente

Pregătiți 7 ouă de găină, ideal ar fi să fie de casă. Ouăle trebuie să fie proaspete, cu coajă albă. Spălați-le și ștergeți-le până devin complet uscate, apoi așezați-le într-un borcan de 3 litri.

Veți avea nevoie de aproximativ 10 lămâi. Stoarceți-le sucul în borcan, el ar trebui să acopere ouăle.

Puneți borcanul în frigider și așteptați până coaja ouălor se va dizolva complet sub acțiunea mediului acid al sucului de lămâie.

Pregătiți un borcan mai mic, sterilizându-l neapărat în prealabil. Zdrobiți ouăle folosind un pisălog și turnați conținutul în borcanul sterilizat, trecându-l prin sită.

Adăugați 50-70 ml de divin și 1,5 linguri de miere de albine. Alcoolul va avea rol de conservant, iar mierea va îmbunătăți gustul remediului.

Amestecați bine și acoperiți borcanul cu un capac. Păstrați remediul în frigider.

Luați câte 1 lingură de tinctură înainte de fiecare masă.

Cum funcționează tinctura pentru articulații

Această rețetă întărește oasele și stimulează regenerarea rapidă a țesutului cartilaginos.

De asemenea tinctura sporește elasticitatea articulațiilor, având efect antiinflamatoriu.

Amestecul de acid citric cu săruri de calciu este digerat de organism de 5 ori mai rapid decât calciul obișnuit. Asta asigură un metabolism eficient, care stimulează restabilirea oaselor și articulațiilor.

Contraindicații:

  • ulcer gastric
  • gastrită acută cu aciditate ridicată

Să fiți sănătoși!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!