Remediul anticelulitic făcut acasă: scăpa ușor și eficient de aspectul cojii de portocală

Celulita este o problemă cu care, din păcate, se confruntă aproape fiecare femeie. Aceasta este inestetică și creează complexe. Pentru a scăpa de aspectul de „coajă de portocală” puteți merge la un salon de frumusețe, însă aceste proceduri sunt foarte costisitoare. Astăzi, vă vom ajuta să scăpați de acest aspect cu ajutorul unor remedii naturiste.

Dacă veți prepara uleiul anticelulită singuri, veți scăpa de celulită aproximativ în 2-3 luni. Este necesar să folosiți acest ulei cu regularitate de 4-6 ori pe săptămână. În procesul masajului se va îmbunătăți aspectul pielii, veți hidrata pielea cu substanțe nutritive și veți scăpa de „coaja de portocală”.

Aveți nevoie de

  • 100 ml de ulei de măsline
  • 20 ml de ulei de rozmarin
  • 20 ml de ulei de ienupăr
  • 20 ml de ulei de ardei dulce
  • 20 ml de ulei de lămâie
  • 20 ml de ulei de cuișoare

Fiți atenți! Uleiul de cuișoare este cel mai alergic. Pentru a evita o eventuală reacție alergică, probați uleiul pe o porțiune mică de piele. Examinați porțiuni peste jumătate de oră și observați dacă sunt sau nu schimbări, dacă apar senzații neplăcute.

Amestecați toate ingredientele într-un recipient curat și puneți capacul. Păstrați acest ulei la temperatura camerei, dar la loc întunecos. Veți obține aproximativ 200 ml de ulei.

Modul de utilizare a uleiului anticelulită acasă

Mai întâi de toate faceți o baie cu sare de mare, spălați-vă cu scrub pentru a curăța pielea.

După baie aplicați compoziția de ulei. Masați zonele care vă deranjează pentru cel puțin 10 minute. Dacă veți face mișcări mai intense, uleiul se va absorbi mai repede și va începe să acționeze mai eficient în stratul de piele.

Nu clătiți uleiul. El se absoarbe foarte bine în pielea curată și cu porii deschiși.

Puteți face duș peste 10 ore de la aplicarea acestui ulei prețios.

Atenție! Nu folosiți parfumuri și deodorante cu două ore înainte de aplicarea uleiului.

Femeile cu piele uscată pot folosi suplimentar cremă hidratantă. Dacă veți aplica cu regularitate acest amestec, veți observa efectul dorit peste 4-6 săptămâni.

Nu încetați să faceți aceste proceduri, chiar și după ce ați scăpat de „coaja de portocală”.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!