Produse naturale pentru gene lungi și dense!

Genele lungi și dense fac privirea mai expresivă și accentuează frumusețea oricărei femei. Din păcate multe dintre noi nu au parte de frumusețea naturală a genelor pe care și-ar dori-o și apelează la produse speciale, cum ar fi rimelul sau genele false. Totuși este bine cunoscut faptul că utilizarea excesivă a chimicalelor nu este deloc benefică pentru sănătate și la un moment dat pot chiar dăuna, căci genele devin slabe și firave.

În schimb produsele naturale, cum ar fi vaselina, uleiul de cocos sau de ricin și altele, au o mulțime de beneficii fără a avea efecte secundare nedorite. Astăzi redacția noastră vă prezintă câteva metode de îngrijire naturală a genelor, care le stimulează creșterea și le oferă toate substanțele necesare sănătății lor.

1. Ulei de ricin

Uleiul de ricin este cel mai bun produs natural pentru a conferi genelor un volum natural. Acesta nu numai că hrănește foliculii de păr, ci și stimulează creșterea unor gene mai groase. Amestecând uleiul de ricin cu ulei de cocos veți obține un produs cu proprietăți antibacteriene puternice, iar adăugând și vitamina E veți accelera creșterea genelor.

Ingrediente

  • 1 lingură de ulei de ricin
  • 1 linguriță de ulei de cocos
  • 1/2 de linguriță de vitamina E (gel)

Instrucțiuni

1. Amestecați bine toate ingredientele în proporțiile indicate.

2. Turnați amestecul într-un flacon de rimel gol folosind o pâlnie micuță.

3. În fiecare seară înainte de somn aplicați produsul pe gene, îndepărtând în prealabil machiajul.

Primele rezultate vor fi vizibile după doar o lună, iar amestecul-minune își păstrează proprietățile pentru un an de zile.

2. Aloe vera

Aloe vera este un alt produs natural foarte folositor în cazul în care vă doriți gene mai dense.

Ingrediente

  • 3 linguriță de gel de aloe vera
  • 1 linguriță de ulei de ricin
  • 1/2 de linguriță de vitamina E (gel)

Instrucțiuni

1. Amestecați toate ingredientele până obțineți o masă omogenă.

2. În fiecare seară înainte de somn aplicați produsul pe gene folosind o periuță de rimel. După doar 6 săptămâni rezultatul vă va impresiona mult. Păstrat într-un recipient ermetic și la loc răcoros, produsul își va păstra proprietățile timp 6 luni de zile.

3. Vaselină

Vaselina este un produs folosit pe larg în cosmetologie. Pe lângă utilitatea sa în cazul pielii crăpate, acest produs vă poate face genele mai dense în doar câteva săptămâni.

Aplicați puțină vaselină pe gene în fiecare seară înainte de somn, îndepărtând în prealabil machiajul. Atenție, nu aplicați prea multă vaselină! Dacă genele sunt slabe, ele s-ar putea rupe sub greutatea vaselinei. După 10 săptămâni veți avea niște gene bogate și dense.

Recomandări

• Dacă aveți obiceiul să vă machiați, nu vă culcați niciodată machiată. În timpul somnului machiajul are un efect deosebit de nociv pentru sănătatea părului și, în particular, a genelor.

• Folosiți produse speciale pentru îndepărtarea machiajului.

• Consumați produse bogate în proteine și vitamine pentru a asigura părul și pielea cu toate substanțele necesare. Meniul dvs. trebuie să includă ouă, pește, legume boboase și iaurt.

• Masajul zilnic al pleoapelor îmbunătățește circulația sangvină, fapt ce încurajează creșterea genelor.

• Măștile pentru ochi din ceai verde stimulează și ele creșterea genelor datorită conținutului înalt de flavonoide.

• Nu folosiți rimel hidrorezistent, căci el usucă genele și pleoapele.

• Din când în când lăsați genele să se odihnească fără machiaj. În acest fel foliculii încep să respire și rămân sănătoși.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!