Pierzi rapid în greutate: 7 metode cu ajutorul cărora vei scăpa de kilogramele în plus

Fiecare femeie tinde să aibă o greutate perfectă. Unora le este foarte greu să o dobândească, iar altele trebuie să scape doar de câteva kilograme în plus.

Dieta de trei zile este axată pe pierderea bruscă în greutate și este eficientă pentru femeile care au nevoie să scape de puține kilograme pentru a îmbrăca rochia preferată, de exemplu.

Pentru femeile cu surplus de greutate mai mare de 5 kg nu se potrivesc astfel de diete, lor li se recomandă să găsească diete mai lente. Deci, dacă în curând aveți un eveniment important, iar rochia preferată nu vă încape, atunci această dietă exact pentru dvs.

Mai întâi de toate aflați dacă nu aveți contraindicații pentru acest regim, deoarece este un stres pentru organism. Dacă nivelul de zahăr este ridicat, dacă vă este afectat stomacul, pancreasul sau vezica biliară, atunci nu riscați! Sănătate este mai presus!

Însă dacă v-ați hotărât să urmați acest regim, aveți la dispoziție cele mai răspândite diete de trei zile.

1. Dietă cu banane

Dacă vă plac fructele, atunci în această dietă vă veți simți confortabil și o veți ține foarte ușor.

  • 3 banane și 3 pahare de iaurt sunt produsele pentru o zi. Veți avea șase mese pe zi. Alternați bananele cu iaurtul.

Veți scăpa aproximativ de 3 kg în 3 zile.

2. Dietă cu iaurt (kefir)

Nu este ușor să o respectați, dar rezultatul este foarte eficient. Puteți slăbi până la 5 kg în 3 zile.

  • 1 litru de iaurt pe zi. Împărțiți-l în 5-6 părți. Suplimentar puteți bea ceai verde și apă. Dacă vă este foarte foame, mâncați un măr.

3. Dietă cu fructe

  • La alegere: măr sau grapefuit. Cantitatea este de 2 kg pe zi. Cu ajutorul merelor puteți slăbi 2-3 kg, cu grapefruit 3-4 kg.

Această dietă nu este recomandată persoanelor care au aciditate ridicată.

4. Dietă cu lichide

  • Esența dietei – consumați suc, bulion, iaurt. Important este să fie în formă lichidă și neapărat apă, minim 1.5 l pe zi.

Nu este recomandată persoanelor cu afecțiuni ale rinichilor și ale inimii.

Veți scăpa de 2-4 kg.

5. Dietă cu ovăz

Una dintre cele mai dure diete, dar merită rezultatul. Puteți slăbi până la 5 kg.

  • Fierbeți fulgii de ovăz pe apă și mâncați de 4-5 ori pe zi. O porție are 200 g. Nu consumați mai mult nimic, decât apă.

6. Dietă cu hrișcă

După spusele multor femei, este cea mai ușoară. Hrișca ține de saț chiar și după consumarea a unei cantități mici, adică nu vă va fi foame.

  • Mâncați de 4 ori pe zi a câte 200 g la o masă.

Veți scăpa aproximativ de 3 kg.

7. Dietă cu morcovi

Este mai greu de rezistat, dar este bogată în vitamine.

  • Până la 1 kg de morcovi pe zi în orice formă. Dată prin răzătoare cu puțin ulei, crudă, în formă de suc, coaptă. Puteți adăuga un singur grapefruit pe zi.

Veți pierde de la 2 la 4 kg.

Stimate doamne! Țineți minte: dieta este doar de trei zile, nu o prelungiți pentru mai mult timp. Puteți să o repetați, fără a dăuna organismului, doar peste jumătate de an.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!