O singură picătură din acest produs înălbește dinții, elimină mirosul neplăcut din gură, durerea de gât și multe altele!

Apa oxigenată (peroxidul de hidrogen) este considerată drept o substanță naturală, eficientă și complet inofensivă cu proprietăți dezinfectante.

Ea poate distruge microorganismele prin oxidarea lor, proces despre care am putea spune că este un fel de ardere controlată.

Când peroxidul intră în reacție cu materiale organice, el le descompune în hidrogen și oxigen. Acest produs este foarte accesibil și poate fi folosit pentru dezinfecția leziunilor, dar și pentru înălbirea unor obiecte delicate.

Utilizarea apei oxigenate (peroxidului de hidrogen)

Pentru a obține un efect de înălbire a dinților, spălați-i în mod obișnuite, apoi clătiți gura cu peroxid de hidrogen timp de circa 10 secunde, după care mai clătiți-o o dată cu apă obișnuită. Faceți asta o dată pe săptămână înainte de culcare.

De asemenea puteți să înmuiați un disc de bumbac în peroxid de hidrogen și să ștergeți suprafața dinților. Și această procedură ar trebui făcută nu mai des de o dată pe săptămână.

Pentru a scăpa de acnee, aplicați peroxid de hidrogen folosind un disc de bumbac pe zona afectată, care trebuie spălată bine în prealabil.

Pentru a scăpa de ciupercă la unghii, amestecați peroxid de hidrogen și apă în proporții egale și aplicați amestecul cu ajutorul unui disc de bumbac.

De asemenea puteți scăpa de durerile de gât, amestecând 1/2 de pahar de apă caldă și 1/4 de pahar de peroxid de hidrogen. Faceți gargară cu acest amestec, omorând astfel bacteriile.

De acum cunoașteți că peroxidul de hidrogen are o arie de utilizare mult mai largă decât ne-am obișnuit până acum!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!