O schemă de alimentație pentru cei ce vor să slăbească! Funcționează perfect!

Nu trebuie să vă stresați și să vă îngrijorați dacă nu reușiți nicidecum să slăbiți. Pur și simplu urmați această schemă simplă și rezultatul va veni inevitabil!

Imediat după trezire consumați un pahar de apă caldă pe stomac gol. Dacă nu aveți probleme cu stomacul, stoarceți în apă și sucul a 1/2 de lămâie.

Mic dejun (ora 8-9)

La 20 de minute după paharul de apă puteți lua micul dejun. În timpul mesei și imediat după ea nu se bea apă! În general se recomandă să beți apă cu cel puțin 20 de minute înainte de masă și o oră după.

Meniu: terci de ovăz cu 3 nuci zdrobite, adăugați un vârf de cuțit de scorțișoară, o lingură de miere de albine necristalizată și puțin suc de lămâie. Amestecați bine toate ingredientele și veți obține un produs foarte bun pentru frumusețea părului, unghiilor și a pielii. Faceți-vă un obicei dintr-un astfel de mic dejun.

Gustare (ora 10-11)

Consumați un pahar de apă. După 20 de minute puteți mânca un măr (preferabil verde), brânză de vaci degresată sau iaurt. După această mică gustare nu mâncați nimic timp de 2 ore.

Prânz (ora 12-13)

Consumați un pahar de apă și așteptați 20 de minute.

La prânz puteți consuma carbohidrați complecși, cum ar fi:

  • paste din grâu dur în sos de tomate
  • hrișcă cu sos de soia
  • carne de pui sau de curcan cu orez brun
  • legume la cuptor
  • ș.a.

Important e să evitați produsele prăjite. Ar fi perfect dacă ați putea mânca bucatele fără sare sau cel puțin să adăugați o doză cât se poate de mică în bucatele gata preparate.

După prânz nu mâncați și nu beți nimic timp de 2 ore.

Gustare după amiază (ora 14-15)

Consumați 1-2 pahare de apă. După 20 de minute puteți consuma mere coapte, sunt foarte gustoase și folositoare.

Tăiați merele verzi în jumătate, curățați-le de semințe și presărați merele cu scorțișoară. Turnați puțină apă în tavă și așezați jumătățile de mere. Puneți tava în cuptor preîncălzit la 200 de grade pentru 15 minute. După asta, la dorință, puteți presăra nuci zdrobite și miere de albine.

Cină (ora 17-18)

Consumați 1-2 pahar de apă cu 20 de minute înainte de cină.

La masa de seară este nevoie de mâncare bogată în proteine. Dacă nu vă este foarte foame, vă puteți limita la brânză de vaci sau omletă din albuș de ou. Dacă totuși doriți bucate mai sățioase, preparați carne de pui sau de curcan la cuptor sau la baine marie.

După cină, pe la orele 19, este timpul perfect pentru activități sportive: sală de forță, jogging, exerciții cardio sau pur și simplu mers pe jos. Consumați multă apă în timpul antrenamentelor, dar rețineți că după orele 20 nu se recomandă consumul de apă. După antrenament puteți consuma un cocktail proteic și puțină brânză de vaci degresată.

Asta e tot. Această schemă de alimentație este foarte eficientă în ciuda faptului că puteți mânca de 5 ori pe zi. Cel mai important e să respectați intervalele dintre mese și să vă străduiți să evitați mâncarea prăjită și cea sărată.

Alimentați-vă sănătos!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!