Prietena mea a adus din Egipt o rețetă miraculoasă. Este nevoie doar de 3 uleiuri, dar efectul te lasă fără cuvinte… Sunt uluită!

Efectul miraculos al uleiurilor esențiale asupra pielii și a întregului corp a fost observat încă din antichitate. Bunăoară, egiptenii erau renumiți pentru rețetele lor pe baza uleiurilor tămăduitoare, iar femeile arabe sunt și în prezent considerate adevărate etaloane ale frumuseții. Se crede că însăși regina Cleopatra le-a lăsat drept moștenire secretul frumuseții și tinereții eterne…

Redacția noastră îți va împărtăși acum o rețetă exclusivă. Încearcă-o și vei renunța pentru totdeauna la produsele cosmetice costisitoare. E nevoie de doar trei uleiuri esențiale și o modalitate secretă de aplicare a acestora pentru a obține un rezultat incredibil!

Uleiurile esențiale pentru îngrijirea tenului

1. Uleiul de santal

Uleiul esențial de lemn de santal este utilizat de mult timp în cosmetologie. Și nu în zadar! Are un efect benefic asupra stării pielii și părului, elimină cearcănele, luptă eficient împotriva acneei, eczemelor și infecțiilor fungice. Uleiul rafinat de lemn de santal poate înlătura ridurile fine, reîmprospătează și întinerește pielea feței. Tonifică pielea, combate în mod eficient contururile neclare ale feței și restabilește elasticitatea pielii.

2. Uleiul de jojoba

Această ceară de origine vegetală este o adevărată comoară pentru frumusețea și sănătatea pielii tale! Compoziția acestui ulei magic include aminoacizi esențiali, vitamina E, colagen, antioxidanți. Uleiul de jojoba este potrivit pentru toate tipurile de ten, nu lasă un luciu gras și inestetic, nu are miros și se absoarbe perfect fără a încărca porii. Uleiul esențial de jojoba tratează acneea și leziunile minore, și mai ales influențează benefic asupra pielii uscate și inflamate.

3. Uleiul de Aloe Vera

Acest ulei este o bază indispensabilă pentru produsele nutritive și de îngrijire. Are proprietăți de regenerare, calmare, hidratare și tonifiere. Combate în mod eficient erupțiile acneice, arsurile, eczemele. Când este aplicat pe piele, uleiul activează producerea de fibre de colagen și elastină. Aplicarea regulată a uleiului de Aloe Vera reduce adâncimea ridurilor și încetinește semnificativ îmbătrânirea și ofilirea pielii. Acest ulei tămăduitor este un produs de neprețuit pentru pielea ta!

Combinația dintre toate aceste uleiuri are un efect extraordinar! Nu e de mirare că egiptenii adoră atât de mult masca revigorantă și de întinerire folosită de însăși regina Cleopatra. Secretul constă în secvența specială de aplicare a acestui complex extraordinar de uleiuri esențiale, care, dacă se urmează întocmai, se obține cu ușurință rezultatul mult dorit.

Mod de întrebuințare

  1. Pe tenul curat și uscat, se aplică o cantitate mică de ulei esențial de sandal. La această etapă este suficient ca uleiul să fie aplicat doar pe zona T, evitând zona gâtului și a pieptului. Uleiul de santal încălzește perfect pielea și servește drept conductor, adică mărește efectul aplicării ulterioare a celorlalte uleiuri esențiale.
  2. Peste 5 minte se purcede la aplicarea celui de-al doilea ulei esențial – uleiul de jojoba. Despre efectele miraculoase ale acestuia nu mai este cazul să mai repetăm. Se așteaptă alte 5 minute.
  3. Etapa finală – hidratarea și calmarea pielii. Pentru a face acest lucru, se utilizează uleiul esențial de Aloe Vera. Masca de întinerire este gata!

Fie ca aplicarea acestei măști să devină un obicei sănătos pentru tine, și doar în câteva luni vei remarca schimbări considerabile! Ridurile vor dispărea, contururile feței vor deveni clare, iar pielea tenului va fi proaspătă și luminoasă!

Ia aminte că înainte de a întrebuința aceste uleiuri este necesar să faci o probă pe o porțiune mică de piele! Acest lucru îți va permite să previi reacțiile nedorite la nivelul pielii.

Suntem siguri că această rețetă de frumusețe și îngrijire îți va fi pe plac și va contribui la menținerea frumuseții și tinereții tenului tău!

Distribuie acest articol și prietenelor tale, îți vor fi recunoscătoare!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!