O mie de slugi, 500 de tone de bagaje și o scară de aur: a sosit regele Arabiei Saudite!

Regele Arabiei Saudite Salmane ben Abdelaziz Al Saoud a vizitat Moscova timp de patru zile: între 4 și 8 octombrie curent.

Pentru a-și asigura o atmosferă confortabilă el a luat cu sine o delegație alcătuită din aproape 1.000 de oameni!

Oaspeții au fost cazați în două hoteluri din apropierea Kremlinului, unul dintre care este Four Seasons de 5 stele. Pentru a putea caza întreaga delegație a fost nevoie ca toate numerele să fie eliberate, foștilor locatari oferindu-li-se variante alternative.

East News/crimea.kp.ru

Regele de 81 de ani a fost cazat în cel mai luxos număr cu o suprafață de 500 m², prețul pentru o zi de ședere în acesta depășind suma de 14.000 de euro.

reuters/crimea.kp.ru

Se pare că saudiții nu sunt obișnuiți să călătorească luând doar lucrurile strict necesare… Cu această ocazie în Rusia au fost aduse câteva sute de tone de bagaje și mărfuri.

Printre acestea se numără o scară specială pentru coborârea din avion, covoare persane, dar și mobilierul cu care este obișnuit regele saudit. Până și mâncarea a fost adusă special din Arabia Saudită.

Se spune că această scară este poleită cu aur, dar chiar și astfel de lucruri se pot defecta.

global look press / crimea.kp.ru

De altfel asta s-a și întâmplat în aeroportul din Moscova: scara rulantă nu a pornit și regele a trebuit să coboare treptele de sine stătător.

De fiecare dată regele e însoțit de cele mai scumpe mașini din colecția sa.

crimea.kp.ru

Ce părere aveți despre aceste manifestări de grandomanie ale regelui Arabiei Saudite? Cum ați reacționa dacă șefii noștri de stat ar proceda la fel?

error: Content is protected !!