O mască excelentă împotriva căderii părului

După ce am născut a început să-mi cadă părul foarte activ. Eu am plâns puțin, apoi am început să mă gândesc ce aș putea face. Am alergat repede la farmacie și am aruncat în vânt o sumă importantă de bani, căci preparatele n-au avut nici un efect.

Disperată am început să caut ceva soluții pe internet, dar tocmai mă sunase mama și i-am spus despre problema mea. “Nu-ți face griji!”, îmi spuse ea, “Am avut și eu așa ceva când te-am născut și mi-a spus atunci mătușa o rețetă simplă care a rezolvat problema în doi timpi și trei mișcări!”.

Mama mi-a spus rețeta, iar eu am și făcut-o în aceeași zi. Chiar după prima mască am remarcat că îmi cade mai puțin păr, după a doua – și mai puțin. După a treia mască pieptenele era practic curat!

Mai mult decât atât, după asta părul a început să crească uimitor de repede și a devenit mai rezistent și mai sănătos.

Așadar, iată rețeta:

Ingrediente

  • 1 lingură de suc de ceapă
  • 1 lingură de miere de albine
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1-2 linguri de ulei de brusture

Mod de administrare

Dați ceapa la răzătoare și stoarceți sucul. Adăugați celelalte ingrediente și amestecați până se obține o masă omogenă.

Aplicați masca la rădăcina părului (eu folosesc o perie de vopsit părul), iar tot ce rămâne distribuiți pe toată lungimea firelor de păr. Înfășurați capul în folie de plastic și în prosop pentru o oră, după care spălați părul în mod obișnuit.

Inițial eu făceam această procedură de 2 ori pe săptămână timp de 2 săptămâni, apoi încă 6 săptămâni câte o singură dată.

Vă doresc să aveți mereu un păr sănătos și frumos!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!