Masca de seară care deja după prima utilizare te ajută să arăți uluitor

Care femeie nu și-ar dori să aibă o piele impecabilă? Vizitele la saloanele profesioniste necesită mulți bani, de aceea femeile sunt într-o continuă căutare a unor soluții alternative eficiente. Poate părea incredibil, dar o asemenea soluție este de fapt în orice gospodărie, e vorba de bicarbonatul de sodiu!

Măști pe bază de bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are puternice proprietăți antibacteriene și curăță excelent pielea. Pătrunzând adânc în piele, el elimină murdăria, celulele moarte și acneele. De asemenea acest compus extraordinar echilibrează culoarea pielii.

Curățare

Pentru masca de curățare veți avea nevoie de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen în proporție 2:1. Amestecați bine componentele și aplicați masca pe față pentru 15 minute, după care spălați-o cu mișcări ușoare de masaj. În sfârșit aplicați o cremă hidratantă.

Hidratare

Bicarbonatul de sodiu în combinație cu uleiul de măsline înmoaie și hidratează pielea. Amestecați 1 lingură de ulei cu 2 linguri de bicarbonat. Spălați și uscați bine pielea, apoi aplicați masca pentru 20 de minute, după care spălați fața în mod obișnuit.

Exfoliere

Toată lumea știe de proprietățile extraordinare ale fulgilor de ovăz. Masca din bicarbonat de sodiu și fulgi de ovăz va face pielea netedă și-i va conferi o culoare echilibrată. Amestecați 1 linguriță de bicarbonat cu 2 lingurițe de fulgi, adăugând și puțină apă. Aplicați masca pentru 20 de minute, după care spălați-o cu apă rece.

Lupta contra acneelor

Faceți un amestec din 1 g de bicarbonat de sodiu, 1 lingură de smântână și 1 lingură de miere de albine. Aplicați masca-minune pentru 15 minute, după care spălați-o cu apă de temperatura camerei.

Împrospătare

Această mască va restabili elasticitatea și strălucirea pielii după o zi grea la muncă. Dați la blender 1 lingură de bicarbonat de sodiu, albușul unui ou, 1 lingură de miere de albine, 1 linguriță de fulgi de ovăz, 1/2 de linguriță de oțet de mere și o jumătate de castravete proaspăt. Aplicați masca pentru 15 minute, apoi spălați fața în mod obișnuit.

E important să rețineți că măștile pe bază de bicarbonat de sodiu nu sunt indicate pentru utilizare zilnică. O singură procedură pe săptămână vă poate oferi rezultate uimitoare!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!