Mamada Yoshiko: „Îți voi spune cum să tonifici tenul feței în doar 10 secunde pe zi! Stai în fața oglinzii…”

Este uimitor că noi, femeile, „ne distrugem” în sala de forță, dorind să avem fese și picioare tonifiate, piept frumos etc., în special în perioada estivală, însă doar câteva dintre noi antrenează mușchii feței. Nu știi pentru ce să-i antrenezi? Acestea sunt adevărat injecții de frumusețe fără injecții și fără resurse financiare.

Femeile asiatice cunosc absolut tot despre păstrarea tinereții și a frumuseții pentru mult timp. Liftingul facial în condiții de casă de la Mamada Yoshiko uimește prin simplitate și rezultate frumoase, transformând femeile asidue în femei de nerecunoscut. Apropo, autoarea acestei tehnici are 45 de ani, iar Mamada arată ca de 20.

Exercițiul despre care vă vom spune astăzi este la fel de eficient ca procedurile costisitoare din saloanele de frumusețe. „Ridicarea sprâncenelor” ajută la prevenirea lăsării feței și la liftingul acesteia, ridurile nazo-labiale devin mai puțin vizibile, precum și vă scapă de a doua bărbie. Este o adevărată invenție și pentru cele care vor să dorește să prevină apariția ridurilor și pentru cei care suferă de schimbările de vârstă mai puțin plăcute.

Lifting facial în condiții de casă

Mamada Yoshiko este guru de facelifting japonez și este autoarea multor tehnici de prevenire a schimbărilor de vârstă fără intervenții chirurgicale și injecții scumpe. Aveți nevoie doar de câteva clipe libere pe zi și de dorința de a fi frumoasă.

Exercițiul „Ridicarea tâmplelor” implică mulți mușchi, însă cel mai important este mușchiul tâmplei care de regulă nu are tonus și influențează în mod direct asupra conturării părții superioare a feței. Această tehnică simplă este completată de Mamada Yoshiko cu exerciții de respirație.

Exercițiul „Ridicarea tâmplelor”

1. Primul pas

Stați drepte în fața oglinzii. Puneți mâna dreaptă pe tâmpla stângă astfel încât degeteșe sî cupromdă colțul exterior al ochiului și marginea exterioară a sprâncenei. Apăsați ușor și trageți pielea în sus. Capul nu trebuie să se aplece înainte.

2. Al doilea pas

Rămâneți în această poziție și începeți să aplecați capul în dreapta, întinzând cu atenție gâtul. Umerii trebuie să rămână nemișcați.

3. Al treilea pas

Rămânând în această poziție, la fel ca în pasul de mai sus, începeți să întindeți limba în direcția de aplecare a capului. În același timp expiră și exclamați sunetul „h”. Inspirați pe nas. Rămânând în această poziție faceți încă 4-5 inspirații și expirații, continuând să întindeți limba.

4. Al patrulea pas

Trageți limba înapoi în gură, relaxați mușchii și reveniți în poziția inițială. Efectuați aceleași mișcări în partea opusă a capului.

Lifting-ul facial fără bisturiu de la Mamada Yoshiki este o adevărată invenție pentru femeile de toate vârstele și cu orice statut! Efectuați acest exercițiu simplu în fiecare zi și în curând veți fi plăcut uimite de rezultat. Pielea se va întinde, regiunea tâmplelor se va netezi, ridurile mici de pe frunte vor fi mai puțin vizibile, iar privirea va fi mai luminoasă și mai expresivă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!