Mama a trei copii a decis că fotografiile de familie obișnuite sunt plictisitoare și le-a transformat în ceva uimitor!

Faceți cunoștință cu Kate Weiland, o persoană creativă și mamă a trei copii minunați. Ea este profesoară de dansuri de mai mulți ani, dar întotdeauna și-a dorit să cunoască arta fotografiei. Mai ales, Kate a fost interesată de tehnica de perspectivă forțată (tehnica ce folosește iluzia optică pentru a face ca un obiect sa apară mai departe sau mai aproape), cu care poți înșela ochiul uman și poți crea fotografii unice și uimitoare. Noi credem că i-a reușit de minune să impresioneze!

A hotărât să facă o serie de fotografii, dar nu unele obișnuite și banale, dar distractive și amuzante, iar în rol principal a fost familia ei.

Ea inventează diverse scene care de fapt sunt luate din activitatea lor zilnică, și selectează ținutele potrivite pentru toți membrii familiei. Uneori, hainele lor sunt înlocuite cu diverse obiecte, accesorii și chiar cu fructe, legume sau alte alimente. Rezultatul este uimitor! Cu puțină creativitate ea a creat adevărate opere de artă. Copiii au fost mici actori și au impresionat prin talentul lor actoricesc și la sigur v-au cucerit prin drăgălășenie și naturalețe.

Vă invităm să aruncați o privire la această familie distractivă, poate vă inspirați și voi de la această familie haioasă. Cu puțină inspirație şi cu o perspectivă potrivită, puteți reuși să creați ceva fantastic.

Admirați această colecție unică de fotografii.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Nici nu te-ai fi putut gândi că rutina zilnică o poți transforma în ceva haios și amuzant.

Te provocăm să încerci și tu să creezi ceva memorabil!

Distribuie și prietenilor tăi!

error: Content is protected !!