A luat un pulover vechi și a făcut câteva tăieturi. Rezultatul – înșiși designerii vestimentari au rămas uimiți!

Cu siguranță, fiecare dintre noi are câteva haine preferate. Indiferent cât de frumoase ar fi, ele își mai pierd din aspectul inițial. De aceea, ele pot fi remodelate pentru a le purta în continuare. În acest articol vă vom vorbi despre cum a fost transformat un pulover mai vechi într-unul nou superb.

Ornamentele de unire pot fi folosite pentru prelucrarea marginilor sau pentru a uni câteva bucăți ale unei haine.

a) Croșetați marginile articolului cu piciorușe fără jeteu. Marginile nu se vor întinde dacă veți monta ochiurile după următorul principiu: câte trei ochiuri în fiecare rând, unul îl lăsați liber. Străduiți-vă să nu rupeți ața în procesul de croșetare. Prelucrați în acest mod marginile de la poalele bluzei până la marginile mânecilor. Inițial montăm 5 ochiuri de lanț și apoi lucrăm celelalte ochiuri.

b) Întoarceți articolul pe partea din dos și croșetați arcuri a câte 5 ochiuri de lanț, cu intervalul „trei piciorușe libere, iar al patrulea picioruș fără jeteu”, croșetați astfel până la punctul din 5 ochiuri de lanț care unește piesele.

c) Două ochiuri de lanț, picioruș fără jeteu în mijlocul arcei, două ochiuri de lanț, picioruș fără jeteu în piciorușul de legătură al următoarei piese (acest picioruș trebuie să fie simetric cu cel de jos, pentru a forma o linie dreaptă).

d) Apoi croșetați două ochiuri de lanț, un con din 3, 4 sau 5 piciorușe cu jeteu în mijlocul ochiului de lanț al arcei de jos, două ochiuri de lanț, picioruș fără jeteu în piesa de sus conform principiului „peste 3 în a patra”.

e) Trebuie să obțineți o astfel de margine ornamentată în locul cusăturii laterale.

f) Terminați marginile articolului în felul următor: cinci ochiuri de lanț, picioruș mare redus în primul picioruș de jos fără jeteu.

Acum veți avea o haină nouă fără prea multe cheltuieli!

error: Content is protected !!