A luat niște foi de hârtie, foarfece, creion și peste o oră bucătăria s-a transformat într-o poveste de iarnă.

Este foarte simplu să creați o atmosferă deosebită pentru sărbătorile de iarnă! Nu este neapărat să cumpărați decorațiuni scumpe și sofisticate.

Eu și sora mea inventăm ceva nou și interesant în fiecare an pentru a crea cea mai plăcută atmosferă de sărbători care trebuie să dureze cât mai mult.

Ghirlande de sărbători confecționate manual

Am decis să alegem foarte minuțios decorațiunile pentru Crăciun, deoarece atmosfera din jur influențează foarte mult emoțiile celor prezenți.

Însă în luna decembrie, care de obicei este foarte plină, oamenii nu prea au timp pentru creativitate. În acest caz cea mai bună soluție este confecționarea ghirlandelor din hârtie.

Ghirlandele din hârtie sunt un decor minunat fără de care nu poate avea loc vreo sărbătoare de iarnă! Acestea pot înfrumuseța orice interior redându-i rafinament și eleganță.

Aceste ghirlande vă vor ajuta să creați o atmosferă caldă și confortabilă în casă. Locuința va deveni de poveste. Decorațiunile din hârtie se confecționează foarte ușor, iar procesul va fi mult mai vesel și interesant dacă se va implica toată familia.

Echipa noastră a selectat 7 modele de decupare a ghirlandelor de Crăciun.

1. Trebuie doar să decupați modelele dorite după șablon propus, apoi lipiți-le pe o sfoară sau străpungeți-le cu acul cu ață. Puteți colora figurinele sau le puteți decupa din hârtie colorată.

2. Iată locuitorii de iarnă ai pădurii din povești.

3. Nici o iarnă fără omuleții de zăpadă.

4. Sunt încântată de reni. Creați neapărat niște ghirlande cu ei.

5. O altă idee originală!

6. Acest îngerași vor fi perfecți pentru o ghirlandă de sărbători!

7. Printre aceste modele fiecare îl va găsi pe cel preferat.

De asemenea, v-am pregătit 11 idei de ghirlande din hârtie gata confecționate pentru ornamentarea locuinței.

1. Inițial trebuie să decideți ce formă vor avea. Pentru fiecare model va trebuie să pregătiți materiale separate.

Hârtia subțire se va potrivi pentru ghirlandele ușoare. Ele se mișcă la orice adiere de vânt și creează efect de spațiu și vaporozitate.

Hârtia mai groasă este mult mai sigură, dar și mai dificil de lucrat. De asemenea, sistemele de prindere trebuie să fie mai rezistente, respectiv ajustați-le în funcție de tipul hârtiei.

2.

3. Confecționarea acestei ghirlande necesită mai mult timp și efort, dar rezultatul este fascinant.

4.

5. Cei mai minunați brăduți pe care i-am văzut! Neapărat îi voi realiza și eu.

6.

7. Aceste decorațiuni vor fi pe placul copiilor. Sunt foarte drăgălași și amuzanți.

8.

9. Ghirlandele din hârtie pot fi o idee extraordinară de creare a separatoarelor în cameră sau pur și simplu un element de decor.

10.

11. De asemenea, puteți folosi și hârtie cu diferite imprimeuri sau alte materiale cum ar fi: ziare, șervețele, reviste vechi, hârtii de la bomboane, cărți poștale etc.

Pentru fixare puteți folosi lipici obișnuit sau PVA, capsator sau agrafe.

Atmosfera de sărbătoare este foarte importantă. Rezervați neapărat ceva timp pentru a materializa câteva dintre aceste idei și veți observa imediat cum se va schimba starea în locuință și a membrilor familiei. Fie ca aceste sărbători să fie cele mai frumoase din acest an!

error: Content is protected !!