La cei 82 de ani ai săi, bunica habar nu avea ce înseamnă dureri articulare sau picioare grele. Totul datorită acestui unguent miraculos.

La cei 82 de ani ai săi, bunica habar nu avea ce înseamnă dureri articulare sau picioare grele. Totul e datorită acestui unguent miraculos.

Sinceră să fiu, nu am folosit niciodată un remediu mai bun!

Într-o bună zi a început să mă doară gâtul. Durerile erau atât de puternice, încât îmi era greu chiar și să șed pe scaun. Atunci bunica mi-a propus acest remediu superb.

După două zile de tratament eu am simțit o ușurare extraordinară, iar după încă două zile am și uitat cu totul că m-a durut gâtul nu demult.

Iată rețeta acestui unguent care poate trata practic orice: radiculopatia, artrita, artroza, osteocondroza – adică tot ce ține de oase și articulații.

Ingrediente

  • 300 ml de spirt
  • 10 ml de alcool camforat
  • 10 ml de iod
  • 10 pastile de algocalmin

Mod de administrare

Amestecați toate ingredientele și puneți amestecul într-un loc întunecos pentru 21 de zile, apoi puteți unge locurile afectate.

Frecțiile se fac seara, înainte de somn, după care locul afectat se înfășoară în țesătură groasă sau fular de lână. Puteți face frecții și ziua, cu condiția că nu mai ieșiți din casă.

Procedura se face timp de 10 zile, apoi se face o pauză de 5 zile, după care, la necesitate, se mai face o cură de 10 zile.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!