La cei 56 de ani ai mei nu am nici un rid adânc! Secretul constă în această mască

Nimeni nu poate întoarce timpul înapoi și nici nu poate opri procesul de îmbătrânire. În schimb acesta poate fi încetinit, astfel încât ridurile să nu afecteze atât de mult frumusețea.

Femeile caută mereu noi și noi soluții pentru întinerirea feței în condiții casnice, iar noi astăzi vă prezentăm una din aceste soluții.

Probabil cunoașteți deja cât de folositor pentru organism este consumul de brânză de vaci. Unii chiar afirmă că el este eficient pentru tratarea cancerului.

Iată că brânza de vaci poate fi folosită la fel de bine și în cosmetologia casnică. Dacă sunteți adepta produselor naturale pentru îngrijirea pielii, acest articol este exact pentru dvs.!

Mască din brânză de vaci

Datorită ingredientelor active din componența sa, masca din brânză de vaci deschide culoarea pielii și creează un efect de lifting și întinerire. Astfel pielea dvs. va căpăta un aspect sănătos, ridurile se vor netezi, iar dvs. veți arăta mai tânără!

Ingrediente

  • 1 lingură de brânză de vaci
  • 2 linguri de lapte
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1 linguriță de miere de albine

Mod de preparare

Dați toate ingredientele la blender sau amestecați-le cu ajutorul unei furculițe. O condiție importantă e ca sucul de lămâie să fie proaspăt stors pentru a obține un efect de înălbire pe măsura așteptărilor.

Spălați bine fața și aplicați pentru 15-20 de minute masa obținută. Apoi spălați fața cu apă caldă.

Dacă dublați cantitățile ingredientelor, puteți aplica masca și pe zona decolteului, efectul e uimitor!

Mască din brânză de vaci pentru pielea din jurul ochilor

Pielea din jurul ochilor este foarte gingașă și sensibilă, de aceea are nevoie de o îngrijire specială. Puteți face o mască-cremă din brânză de vaci care vă va ajuta să scăpați de “laba de gâscă” fără a dăuna pielii.

Ingrediente

  • 1 lingură de brânză de vaci
  • 1 ou
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 1/2 de lingură de lapte sau frișcă

Mod de preparare

1. Bateți gălbenușul de ou și amestecați-l cu brânza de vaci.

2. Încălziți puțin uleiul și adăugați-l în amestec.

3. În sfârșit adăugați frișcă sau lapte și amesteca bine din nou

Masca e gata. Aplicați-o pe pielea din jurul ochilor pentru 15-20 de minute, apoi spălați-vă cu apă caldă. Pentru un efect și mai bun puteți spăla masca folosind infuzie de mușețel.

Brânza de vaci este un adevărat izvor de substanțe folositoare. Ea conține calciu (netezește pielea), magneziu (activizează secreția de colagen), fosfor (stimulează metabolismul).

Vitaminele din componența brânzei de vaci întineresc pielea, înlătura inflamațiile, îmbunătățesc tenul, restabilesc celulele epiteliale și protejează pielea de schimbările legate de vârstă.

Principalul avantaj al acestor măști e că toate ingredientele sunt perfect naturale. Aplicându-le regulat, puteți obține niște rezultate impresionante. Doar că trebuie să rețineți și câteva reguli importante.

Regula de bază e că măștile trebuie aplicate în mod regulat: o dată pe săptămână pe parcursul a cel puțin 6-8 săptămâni.

O altă regulă ar fi să alegeți brânza în funcție de tipul pielii: pentru piele uscată alegeți brânză grasă și viceversa. Evident cel mai indicat este să folosiți brânză de casă.

Înainte de aplicarea măștii pe față verificați-o la reacții alergice aplicând puțin pe încheietura cotului. Dacă nu se observă înroșire sau inflamație, puteți aplica masca pe față.

După doar o lună de aplicare regulată a măștii din brânză de vaci pielea dvs. va căpăta un aspect mai sănătos și vor începe să dispară ridurile. Vă dorim să rămâneți mereu tinere și frumoase!

error: Content is protected !!