Întinerirea și tonifierea tenului în condiții casnice în doar 5 zile! O veche metodă japoneză

Potrivit tradițiilor standarde japoneze, tenul femeii trebuie să arate impecabil. În zilele noastre regulile sunt aceleași. Tehnologiile avansate japoneze se îmbină foarte bine cu tradițiile și rețetele verificate în timp. Unele rețete și metode conservative sunt păstrate cu mare atenție și astăzi, iar cosmeticienii inventivi încearcă să exploateze această moștenire în favoarea unor câștiguri.

Astăzi, în acest articol vă propunem unele rețete, mai puțin cunoscute în afara Japoniei, despre modul de menținere a frumuseții pentru mai mulți ani.

Cel mai important în această metodă este combinarea unor rețete simple și accesibile, însă nu într-atât de obișnuite. De asemenea, trebuie respectate ordinea lor de aplicare.

Unul din secretele principale este folosirea laptelui. Frumoasele japoneze sunt convinse că o femeia adultă nu trebui să utilizeze lapte în interior, deoarece dăunează sănătății și armoniei funcționării organismului, însă el trebuie să fie utilizat din plin la îngrijirea tenului și corpului.

Programul conține 5 proceduri și este calculat pentru 5 zile. Puteți să-l repetați o dată în săptămână, nici mai des, nici mai puțin. Efectuați procedurile înainte de somn, pentru a permite pielii să fie relaxată.

Ziua întâi: Curățarea

Pentru a curăța pielea preparați o mască din lapte și pudră de ovăz. Aveți nevoie de jumătate de pahar de pudră de ovăz (măcinați fulgii de ovăz în râșniță) și un pahar de lapte cald. Diluați pudra în lapte până veți obține o pastă de consistența smântânii. Aplicați masca pe față pentru jumătate de oră, clătiți cu apă fiartă.

Ziua a doua: Pilling

Pentru a exfolia celulele moarte de pe piele și a face loc celor noi, preparați o mască din zahăr și lapte. Aveți nevoie de jumătate de pahar de zahăr și un pahar de lapte cald. Diluați zahărul în lapte până la omogenizare. Aplicați masca pe față și masați cu mișcări rotative. Treceți cu degetele pe liniile de masaj. Faceți masaj timp de 5-7 minute. Apoi lăsați masca pe față încă 10 minute. Clătiți cu apă fiartă.

Ziua a treia: Înălbirea

Pielea va arăta mai tânără dacă va avea o culoare uniformă. Aveți nevoie de un pahar de lapte, 5-7 căpșuni și o lingură de ulei de migdale. Puneți căpșunele în lapte și puneți-le la cel mai mic foc, lăsați laptele să fiarbă și luați-l de pe foc peste un minut. Scoateți căpșunele din lapte, pisați-o și adăugați uleiul de migdale. Amestecați bine. Compoziția obținută aplicați-o pe față și lăsați să acționeze jumătate de oră, apoi clătiți cu apă fiartă.

Ziua a patra: Hidratarea

Pentru a hidrata pielea și pentru a o fortifica, preparați o mască din lapte și un castravete proaspăt. Dați prin răzătoare 1-2 castraveți (în funcție de mărime. Stoarceți sucul de castraveți. În compoziția uscată adăugați 4 linguri de lapte fierbinte și amestecați bine. Compoziția obținută aplicați-o pe față și lăsați să acționeze 20 de minute, apoi clătiți cu apă fiartă.

Ziua a cincea: Lifting

Pentru extinderea tenului trebuie să faceți o mască din lapte, miere și ouă. Amestecați o lingură de lapte și o lingură de miere, amestecați mierea cu lapte, adăugați oul crud și omogenizați. Aplicați masca pe față și lăsați să se usuce. Apoi clătiți cu apă fiartă.

Iată aceste măști simple vor face tenul dvs. mai tânăr și mai luminos. Adăugați un zâmbet și bărbații vor fi la picioarele dvs.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!