Întinerire cu ajutorul drojdiilor: masca care vă va ajuta să arătați cu 10 ani mai tânără

Orice femeie visează să rămână tânără cât mai mult timp. Îmbătrânirea, însă, este un proces care nu poate fi evitat, dar în schimb poate fi încetinit.

O soluție excelentă pentru asta e masca din drojdie, care păstrează aspectul tânăr al pielii pentru mult timp. Această rețetă era cunoscută încă de regina Egiptului Nefertiti, care folosea o mască pe bază de drojdie, ulei și apă. Pe parcursul istoriei rețeta a fost îmbunătățită, astfel încât astăzi masca are un efect impresionant și foarte rapid.

Mască din drojdii

Veți avea nevoie de

  • 2 lingurițe de drojdie
  • 6 lingurițe de lapte
  • 1 linguriță de miere de albine
  • 3 lingurițe de amidon
  • câte 2 picături de vitamina A și E

Se recomandă să folosiți drojdie proaspătă, căci cea uscată nu conține toate componentele necesare. Adăugarea vitaminelor A și E este opțională. Remarcăm că toate componentele sunt cât se poate de accesibile.

Mod de administrare

1. Pentru început turnați lapte cald peste drojdie și așteptați 20 de minute.

2. Apoi adăugați miere de albine (dacă aveți alergie la miere, puneți iaurt).

3. Adăugați amidonul și vitaminele A și E și amestecați până obțineți o masă omogenă.

4. În funcție de tipul pielii puteți include și alte componente. Pentru piele uscată: 2 lingurițe de unt. Pentru piele grasă: 2 lingurițe de suc de cartofi. Pentru piele de tip mixt: 2 lingurițe de suc de morcov.

5. Masca se aplică în câteva straturi. Aplicați primul strat folosind o periuță și lăsați-l să se usuce, apoi adăugați celelalte straturi. Evitați aplicarea măștii pe pielea din jurul ochilor. În schimb ea poate fi folosită și pentru îngrijirea pielii gâtului.

6. Masca se ține pe față 20 de minute, după care se spală cu apă caldă.

7. Faceți zilnic această mască timp de 2 săptămâni. Veți observa efectele uimitoare, pielea va deveni gingașă și va căpăta un aspect plăcut și sănătos.

Substanțele active ale măștii

Drojdie

Aminoacizii sunt principalul component al acestui produs. Ei netezesc ridurile și elimină toxinele din piele, făcând-o mai sănătoasă și mai elastică.

Miere de albine

Mierea este responsabilă de curățarea porilor și îmbunătățirea circulației sangvine în piele.

Vitaminele A și E

Vitaminele A și E stimulează secreția de colagen și luptă contra inflamațiilor pielii.

Folosiți această mască dacă într-adevăr vă doriți o piele tânără, gingașă și sănătoasă. Componentele măștii sunt uimitor de simple și accesibile, iar primele efecte pot fi observate chiar după prima procedură.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!