Iată machiajul care se potrivește TUTUROR femeilor. L-ai încercat?

Revistele de modă greșesc când scriu că „machiajul nude este din nou la modă”, deoarece el este mereu la modă. Mai mult, nu există vreo femeie căreia să nu i se potrivească.

„Machiajul fără machiaj” va acoperi defectele și va crea senzația unei frumuseți naturale încântătoare. Este o alegere perfectă pentru o plimbare, pentru serviciu, pentru o cină la restaurant sau chiar o nuntă. Trebuie doar să-l deprindeți!

Iată un ghid pas cu pas al machiajului în stil nude. 

1. Pregătirea tenului

Hidratarea. Această etapă este necesară nu doar pentru pielea uscată și bătrână, dar și pentru cea perfectă. Tenul hidratat se lucrează mai ușor, iar „straturile” țin mai mult timp.

StyleBistro

2. Uniformizarea tenului

Baza de machiaj va face pielea netedă la atingere și vizual. Nu va permite fondului de ten să se depoziteze în pori și riduri. Totodată va prelungi durata machiajului.

Primer-ul poate fi hidratant și cu efect mat. Primul este pentru întreaga față, al doilea pentru zona T.

3. Uniformizarea culorii

Corectorul verde se aplică pe zonele roșii, violet și roz pe toată fața. Primul va corecta greșelile bronzului, al doilea va acoperi pistruii și petele de pigmentare.

Dacă corectarea culorii este prea complicată, treceți la etapa de aplicare a fondului de ten. El, de asemenea, vă va ajuta să ascundeți defectele.

Cel mai bun fond de ten este un fluid ușor. Va face pielea să pară mai naturală. Nu aplicați fond de ten în exces.

Alegeți fondul de ten luând în considerație necesitățile pielii. Aplicați în cantități mici și retușați foarte bine.

pinterest.com

4. Mascarea neajunsurilor

Cumpărați două consilere. Primul este de culoare mai deschisă decât fondul de ten și se aplică sub ochi. Cearcănele violete mascați-le cu o culoare mai gălbuie, cele maronii cu bej-roz, albăstrui cu piersic, roze cu olive.

Al doilea trebuie să fie dens și fără luciu. Este necesar pentru mascarea petelor de pigmentare, alunițelor și coșurilor.

5. Mai multă strălucire!

Highlighter-ul va reda tenului un aspect odihnit și va corecta trăsăturile feței. El poate fi adăugat în fondul de ten sau poate fi aplicat pe unele zone.

Puțin highlighter pe pomeți îi va face vizual mai ridicați. Sub sprâncene și pe colțurile interioare ale ochilor, privirea va fi mai luminoasă. Deasupra buzei superioare, va reda volum buzelor.

Pride Magazine

6. Accente

Puteți renunța la fardurile de obraz, acest lucru este permis în machiajul nude. Însă culoarea piersicului și coral vor reda prospețime tenului. Pentru un ten bronzat puteți folosi bronzer-ul.

Fardurile de ochi, la fel, nu sunt obligatorii. Pleoapele lăsate pot fi corectate cu farduri de culoarea nucului și a laptelui. Ochilor adânci sau apropiați li se potrivesc culorile ivory, piersic și bej. Deținătoarele ochilor luminoși vor avea nevoie de creion negru sau maro.

Nu aplicați rimel în exces, deoarece acest machiaj trebuie să fie cât mai natural. Trebuie doar să accentuați genele cu o culoare mai intensă.

Buzele au nevoie de puțină culoare. Este suficient un balsam sau un tint pentru buze.

Este un machiaj ușor care merită încercat!

error: Content is protected !!