Iată ce se întâmplă dacă presari bicarbonat de sodiu pe saltea

Piața contemporană este plină de diferite produse de curățare și detergenți care pot să vă afecteze sănătatea. Însă în bucătăria dvs. puteți găsi o substanță inofensivă și care poate face minuni în locuința dvs.

Echipa noastră vă propune să aflați câteva metode de utilizare a bicarbonatului de sodiu care vă va scuti de multe cheltuieli.

Salteaua

Această metodă de curățare a saltelei vă ajută să o curățați de transpirație, de celule moarte de piele, praf și mirosuri neplăcute.

Inițial aspirați bine salteaua. Apoi, cu ajutorul unei site presărați uniform 1 pachet de bicarbonat de sodiu (aproximativ 200 g). De asemenea, puteți adăuga 10-15 picături de ulei esențial. Lăsați astfel salteaua pentru câteva ore sau mai bine pentru o noapte. Apoi aspirați tot bicarbonatul de sodiu.

Covorul și mobila

Amestecați într-un vas 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de detergent de rufe. Apoi 1 pahar de apă fierbinte și 4-5 linguri de oțet de 9%. Soluția va face foarte multă spumă, de aceea folosiți un vas mai mare. Amestecați bine și turnați într-un pulverizator.

Aspirați bine covorul, canapeaua sau fotoliile. Pulverizați cu soluție timp de 5-10 secunde. Apoi ștergeți cu un burete. Dacă este nevoie frecați puțin petele mai dificile. Repetați dacă este nevoie. Aveți grijă ca soluția să fie absorbită prea mult de pânză.

Important!

Soluția din bicarbonat și oțet poate fi utilizată pentru orice tip de pânză cu excepția celei naturale.

Avantajele bicarbonatului de sodiu

  • ieftin
  • non toxic
  • absoarbe murdăria și umezeala
  • înlocuiește multe produse de curățat
  • îndepărtează mirosurile neplăcute
  • nimicește multe microorganisme

De azi înainte casa dvs. va fi mult mai curată.

error: Content is protected !!