Iată ce poate spune lenjeria ta intimă despre tine

Moda a devenit o parte importantă din viața fiecărei persoane. Acest lucru s-a confirmat și în 1926, atunci când economistul George Tailor a relatat despre așa-numitul „index al hainelor”.

El a explicat că dacă într-un stat lucrurile merg tot mai prost, există o mare probabilitate că femeile vor purta rochii lungi, iar în perioada de înflorire vor purta rochii mai scurte.

Însă lenjeria pe care o purtăm descrie la fel de frumos personalitatea noastră, ca și hainele exterioare. Fie lenjerie boyfriend, fie string, fie retro, totul are o anumită importanță.

Iată 10 cele mai răspândite tipuri de lenjerie intimă. Alegeți tipul pe care îl purtați cel mai des și spuneți dacă coincide descrierea cu caracterul dvs.

1. T-String

Lenjeria T-String este cel mai mic tip de lenjerie care este purtată de femeile care se simt foarte confortabil în pielea lor.

Persoanele care poartă cu regularitate T-String sunt încrezătoare, independente și nu se rușinează să se laude cu realizările lor. Există cercetări care demonstrează acest lucru.

Spre exemplu, în 2005 studiul condus de Joseph Bence de la Universitatea Nebraska a demonstrat că cu ajutorul hainelor bărbații își demonstrează independența financiară și statutul, în timp ce femeile tind să sublinieze frumusețea corpului lor.

2. G-String

G-String seamănă cu T-String, doar că sunt mai rotunjiți și mai închiși la bază. Cei care poartă cu regularitate G-String pot combina cu succes munca cu plăcerea. Acestor persoane le place atenția, ei se străduie să se perfecționeze atât fizic, cât și intelectual.

3. Chiloți string clasici

Chiloții string, de fapt, sunt purtați de persoane corecte. Disconfortul și ieșirea din zona confortului nu îi deranjează, de obicei, iar motivația lor de a-și atinge scopul îi poate depăși ca om, dar poate inspira și alte persoane.

Curiozitate. În anul 2010 a fost efectuat un studiu pentru a determina ce culoare este mai dorită și mai atrăgătoare pentru genul opus. Probabil ați ghicit. Într-adevăr, roșu.

4. Chiloți Tanga

Tanga sunt un tip de lenjerie intimă care sunt preferați de persoanele care sunt tradiționaliști după natură, dar progresiști în gândire.

Ei pot să se bucure de lucruri simple, dar totodată cer ca prietenii apropiați să fie deschiși și contemporani.

5. Bikini

Bikinii, de obicei, sunt sunt purtați de femeile sportive și active. Deseori ele sunt jucăușe și senzuale, dar pot fi serioase și pragmatice.

6. Cheeky

Acest tip de lenjerie este purtat de oamenii prea îndrăzneți. Ei sunt deștepți, ageri și isteți. Ei reacționează rapid la cele ce se întâmplă și le place să fie jucăuși și fermecători.

În cercetarea efectuată de Timoti Brown și alți specialiști din facultatea de psihologie a Universității Vechiul Dominion a fost demonstrat că poziția și mersul pot influența puternic asuprea atractivității omului.

Spre exemplu, bărbații care poartă haine prea strâmte se considerau mult mai bărbătoși decât cei care purtau haine largi.

7. Chiloți Hipster

Lenjeria Hipster este un tip mediu într șorți și lenjerie intimă. De obicei sunt purtați de oamenii cărora le place liniștea și singurătate. Dar indiferent de situație ei pot să-i uimească pe fiecare!

Da, acestor oameni le plac companiile gălăgioase, dar asta nu înseamnă că ei evită contactul social. De fapt ei au o personalitate multilateral dezvoltată.

8. Boyshorts (chiloți-șorți)

Acest tip de chiloți este purtat de persoanele prietenoase. Ei, de obicei, sunt sociabili, fermecători și le place să facă sport în aer liber.

9. Classic Brief (Slip)

Dacă vă plac acest tip de lenjerie, atunci vă place confortul și lucrurile practice. De asemenea, acestea sunt persoane care își păstrează calmul în situații dificile și iau rapid decizii.

10. High-waist (retro)

Acești chiloți sunt preferați de persoane vesele și blânde. Lor nu prea le pasă de părerea celor din jur, dar ei au abilitatea înnăscută de a crea o atmosferă confortabilă și ușoară în jurul lor.

error: Content is protected !!