Care dulce te reprezintă cel mai bine conform semnului tău zodiacal

Dacă credeți în zodii, atunci cu siguranță vă cunoașteți trăsăturile de caracter ale semnului dvs. zodiacal, precum și ce bijuterii vi se potrivesc, care copac este specific zodiei etc. Dar de horoscopul dulce ați auzit? Da, există și așa ceva. Din articolul de mai jos veți afla ce dulciuri sunt asociate cu zodia dvs.

Capricorn – Vișină în ciocolată

Femeia din această zodie este capabilă să facă minuni, păstrându-și farmecul până la bătrânețe. O astfel de conservație este foarte atrăgătoare pentru bărbați, cine ar fi împotrivă să dețină o astfel de bomboană delicioasă. Pericolul acestei zodii constă în faptul că dacă așteaptă prea mult prințul pe cal alb, fructul fraged poate să se transforme într-o vișină înghețată, iar apoi va trebuie dezghețată complet.

Vărsător – Bezele

Această uimitoare femeie-desert este o adevărată plăcere a gustului. Este fină, se topește în gură, poate fi gătită în foarte multe feluri, poate fi servită cu diferite umpluturi care vă pot uimi sau chiar șoca. Această calitate, însă are și reversul medaliei. Desertul nu se potrivește pentru persoanele cu gusturi conservative, deoarece sunt total imprevizibile cum vor fi mâine.

Pești – Bomboane cu umplutură de alcool 

Amatorilor de o ușoară stare de beție li se potrivesc de minune aceste bomboane. Sunt atât de atrăgătoare și de feminine, încât în scurt timp veți fi în totală dependență de acest deliciu. Această bomboană are mereu un vino încoace și se potrivește doar amatorilor de dulce selecți.

Berbec – Ciocolată fierbinte

Nu există un desert mai pasional, mai incitant, mai atrăgător. Trebuie să știți că ciocolata fierbinte nu trebuie să se răcească, deoarece jumătate din calitățile ei se vor pierde. Gustul perfect al ei este în stare de fierbere ușoară. Mai mult, adăugarea diferitelor condimente face relația cu acest desert mult mai bogată la gust și nu va fi pe placul amatorilor de gusturi tradiționale și calme.

Taur – Lapte de pasăre

Un alt desert foarte gustos. Acesta este liniștit și gingaș, blând și sociabil. Dacă vă place stabilitatea și confortul, atunci cu siguranță este pentru dvs. Cel mai important este să păstrați corect desertul dacă bărbatul este capabil să asigure un ambalaj sigur, atunci alegeți laptele de pasăre.

Gemeni – Rafaelo 

Un desert ușor, amăgitor care conține o umplutură tare sub formă de nucă. Ușurința acestor dulciuri le face greu de prins și de ținut alături. Câteva clipe de plictiseală sau singurătate și ea se va deda în mâinile altui bărbat amator de dulciuri. De aceea, este important să fiți mereu pregătit și să asigurați bomboanei hrană intelectuală permanentă. Starea continuă de aflare pe „butoiul cu pulbere” se compensează cu cel mai gingaș gust și senzații de neuitat.

Rac – Marmeladă 

Dacă veți păstra sau găti incorect acest desert minunat, atunci nu va fi deloc gustos. Marmelada are nevoie de o anumită temperatură, de respectarea cerințelor de păstrare și a trucurilor de preparare. Capricioasă, feminină și gingașă, dar poate să se transforme într-o compoziție fără nici o formă dacă nu este menținut focul pasiunii. Dacă nu este păstrată corect, se lipește de toți laolaltă.

Leu – Caramelă

Cel mai des întâlnit desert care are nevoie de o atenție deosebită în timpul gătitului, deoarece nu este atât de complicat de gătit. Deseori aceste dulciuri simple pot impresiona foarte mult, iar pe bărbați îi pot aștepta o anuită dezamăgire. Însă, dacă este respectată exact rețeta, este menținută pe focul dragostei, fără a o încălzi prea tare, cu diferite adaosuri, ea devine uimitor de gustoasă și fină.

Fecioară – Ciocolată cu alune

Acest desert nu este pentru fiecare, deoarece în interior se poate conține o nucă tare. Este o bomboană strictă și inaccesibilă, cea mai rațională dintre toate zodiile și îi atrage pe bărbați la fel ca fructul interzis. Cu acest desert trebuie să fiți mai atenți, deoarece puteți să vă rupeți vreun dinte, iar dacă încălziți cu delicatețe ciocolata, puteți savura din plina pasiunea și dragostea.

Balanță – Merișoare cu glazură 

Un desert sănătos, fermecător, fin, delicat. Nu trebuie să vă gândiți prea mult, ea este prea gingașă și glazura poate să se topească sau să se crape în mâini nepotrivite. Atitudinea blândă și atenția deosebită este garanția succesului în acest caz. Atunci glazura se va topi în gură, iar mijlocul va fi acriu.

Scorpion – Acadele

Tari, dar se topesc rapid în gură. Sunt niște dulciuri neobișnuit de interesante. Va trebui mult timp să o admirați, nu o veți obține imediat, ea nu va cădea în brațele dvs. la o singură atingere cu bagheta fermecată. Pentru a o cuceri trebuie să lăsați tot și să vă concentrați la savurarea acestui deliciu, să vă pregătiți pentru o savurare îndelungată, dar nu una de scurtă durată.

Săgetător – Ciocolată aerată

Ciocolata aerată seamănă puțin cu șampania: pentru sărbători, evenimente speciale, se topește în gură. Un gust intens, pasional și fin care se potrivește pentru adevărații gurmanzi.

Horoscopul dulce nu este doar unul hazliu, dar indică și tipul de relație cu fiecare dintre reprezentantele acestor dulciuri delicioase.

error: Content is protected !!