(Video) Hainele miros a mucegai? Nu cumpărați o nouă mașină de spălat, dar curățați-o pe cea veche cu aceste 2 ingrediente simple

Fiecare colțișor al casei și fiecare obiect necesită să fie curățat periodic. Însă uneori unele lucruri sunt uitate. De exemplu, mașina de spălat. Niciodată, probabil, nu v-ați gândit că ea trebuie curățată, doar ea prin definiție este destinată curățirii. Da, mașina de spălat, necesită și ea a fi curățată.

Mașina de spălat este folosită practic zilnic, dar nu ne gândim să o spălăm Poate din cauza faptului că ea este mereu plină cu detergenți și produse de curățare. Este foarte important să o curățăm, deoarece murdăria acumulată poate face hainele să miroase urât, chiar dacă aparent au fost spălate recent.

Desigur, puteți merge la cel mai apropiat magazin și să cumpărați produse scumpe de curățare a mașinii de spălat. Dar pentru a evita niște cheltuieli în plus vă propunem să încercați un produs făcut acasă.

În video de mai jos este prezentată o modalitate de curățare folosind produse pe care le aveți acasă. Aveți nevoie de doar 2 ingrediente: oțet alb și bicarbonat de sodiu. Aceste două produse se găsesc în fiecare casă și au proprietăți sanitare excelente.

Priviți acest tutorial și veți afla modalitatea de curățare a mașinii de spălat cu oțet și bicarbonat de sodiu.

Nu uitați să spuneți și prietenilor despre această metodă.

.

Sursa: Metaspoon.com

loading...

error: Content is protected !!