Fii câștigător în lupta cu kilogramele în plus fără prea mult efort! O linguriță pe zi egal cu minus câteva kilograme.

Rădăcina picantă orientală de mult timp și-a găsit un loc de succes în bucătăria noastră. Ghimbirul este utilizat pe larg în calitate de condiment, dar trebuie să atragem atenție și la beneficiile pe care le are asupra sănătății. În primul rând, această rădăcină este un antibiotic natural care se recomandă a fi consumat pentru profilaxia răcelilor. În al doilea rând, ghimbirul este folosit la prepararea remediilor eficiente de ardere a grăsimilor.

Un astfel de remediu pentru sănătate vom încerca să-l preparăm și noi astăzi. Acesta este utilizat atât pentru a scăpa de kilogramele în plus, cât și pentru a stimula capacitățile de protecție ale organismului, fiind un remediu antiviral perfect.

Cum se prepară amestecul de ghimbir

Ingrediente

  • 300-350 g de ghimbir
  • 1 lămâie
  • 150-200 g de miere

Mod de preparare

Curățați rădăcina de ghimbir și tăiați-o bucăți. La fel, curățați lămâia și îndepărtați sâmburii. Măcinați ingredientele prin mașina de tocat sau mărunțiți-le în robotul de bucătărie, adăugați miere și amestecați.

Puneți amestecul de ghimbir într-un vas de sticlă, acoperiți-l cu capac și păstrați-l la frigider. Consumați câte o linguriță de amestec pe zi.

Ghimbirul, la fel ca toate medicamentele, trebuie consumat moderat. Dacă suferiți de boli gastro-intestinale abțineți-vă de la acesta.

În schimb în alte afecțiuni se recomandă și trebuie să consumați acest amestec de ghimbir, lămâie și miere. Citricelor stimulează sistemul imunitar, fiind strict necesare în perioada rece a anului. Mierea are proprietăți de fortificare, de hrănire și ajută la normalizarea funcției tuturor organelor din corpul uman. Ghimbirul este cel mai puternic ingredient care întărește organismul, precum și luptă cu bolile.

Acest cocktail plăcut este numit bombă de vitamine și este greu de găsit o altă combinație mai puternică. Dacă mierea este tare, nu este nevoie să o topiți, deoarece lămâia o va dilua. Se recomandă să păstrați vasul cu amestec la frigider pentru aproximativ două luni.

Remediul minune vă poate ajuta nu doar la normalizarea greutății, dar și la curățarea organismului de toxine, de plăcile de ateroscleroză și de colesterolul rău. De asemenea, ghimbirul are efect de întinerire! Notați-vă această rețetă și consumați neapărat acest amestec!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!