Felul în care purtați gentuța poate spune multe despre personalitatea dvs.! Să vedem despre ce este vorba…

Obiceiurile cotidiene reflectă secretele caracterului nostru. Felul în care aranjăm părul, conducem mașina sau purtăm gentuța – toate indică anumite trăsături ale caracterului.

Dacă ne uităm atent, putem observa că toți oamenii poartă gentuța într-un fel aparte. Cineva o poartă pur și simplu pe umăr, altcineva la spate, alții – pe diagonală etc. Iată ce înseamnă toate acestea:

1. La spate

Este vorba de oameni prietenoși, sinceri și destul de direcți. Ei nu suportă nedreptatea, fapt ce îi poate scoate din echilibru. Pe de altă parte acești oameni au tendința de a fi egoiști și de a-și afirma interesele în ciuda celor din jur. Ei de obicei acționează fără să se gândească la consecințe, fapt ce îi face să pară copilăroși.

2. În față

Este vorba de oameni care se pot stăpâni și își pot ascunde trăsăturile caracterului. Ei au o autoapreciere foarte înaltă, dar la complimentele ce le sunt adresate reacționează de obicei destul de plat. Privirea lor puternică îi face foarte atrăgători, dar o relație prea apropiată cu ei presupune și anumite pericole. Dacă vreți să aflați adevărul gol-goluț despre dvs., cereți-le părerea. Ei spun mereu tot ce gândesc.

3. Pe umăr

În general e vorba de oameni pozitivi și binevoitori, dar care uneori cad în apatie. Deși sunt destul de naivi, ei sunt foarte inteligenți și nu le place să primească ordine. Ei pot vorbi fără întrerupere ore în șir, dar au și capacitatea de a-și asculta interlocutorul. Cu toate că au un mod de viață activ, ei niciodată nu se grăbesc.

4. Pe diagonală

Aceștia sunt oamenii cu un simț artistic profund. Ambiția, banii și puterea nu îi preocupă deloc. Bineînțeles ei nu ignoră bunăstarea materială, ci doar au o atitudine mai filozofică asupra ei și îi înțeleg caracterul trecător. Ei nu vor să fie milionari, dar vor să trăiască așa cum o fac milionarii. Este diferență!

5. Pe burtă

Acești oameni sunt foarte schimbători. Pentru ei nu este o dificultate să-și schimbe locuința sau serviciul. Ei sunt foarte activi și emană această stare peste tot în jurul lor. Încăpățânarea și incapacitatea de a-l asculta pe interlocutor sunt calitățile care îi descriu cel mai bine. Sunt foarte isteți și chiar le face plăcere când văd că interlocutorul gândește mai lent decât ei.

6. Pe cap

E vorba de oameni care sunt mereu cu capul în nori, care parcă trăiesc într-o lume paralelă. Gândul la ziua de mâine îi preocupă mult. Deși ei sunt calmi și binevoitori, te poți aștepta la orice de la astfel de oameni, căci sunt extrem de imprevizibili.

Dar dvs. cum purtați gentuța? Vă regăsiți în această descriere?

error: Content is protected !!