Eu sunt asistent medical și vă voi arăta cu ce sunt ocupați medicii în timp ce oamenii ”se vaietă” stând la coadă la ușa lor

Un asistent medical, care își face serviciul la urgență în una din clinicile din străinătate, a obosit să asculte plângerile pacienților revoltați de faptul că ei stau prea mult timp la coadă așteptând ajutorul medicilor.

După părerea sa, majoritatea pacienților în general ar trebui să apeleze la ajutorul medicilor specialiști înainte de a se arunca la urgență.

Din păcate multe spitale sunt supraîncărcate, duc lipsă de medicamente, surse financiare și personal calificat, căci medicii disponibili sunt de-a dreptul suprasolicitați.

În acest fel poate fi descrisă situația în una din clinicile din Germania. Pentru a le arăta oamenilor cât de dificil, tensionat și important este lucrul medicilor de la urgență, un asistent medical pe nume Kay Müller a făcut publice niște fotografii șocante.

“Unul din pacienți s-a plâns că a stat la coadă tocmai două ore. Mie mi se pare că răceala și febra sa puteau să aștepte

Mi-am dorit ca el să vadă această fotografie.

Kay Müller/facebook.com

Iată cum arată sala de operație la urgență. Cu guturai trebuie să se apeleze la ajutorul medicului de familie, nicidecum la serviciul medical de urgență. Îmi cer scuze dacă sună dur, dar e într-adevăr iritant când oamenii consideră că toată lumea le e datoare cu ceva”.

Mesajul lui Kay Müller a obținut deja peste 27.000 de like-uri și peste 16.000 de distribuiri.

Ce părere aveți de reacția asistentului medical? Vi se pare corect să se apeleze la urgență în astfel de cazuri?

loading...

error: Content is protected !!