Elixirul pentru o piele elastică în zona gâtului și a bărbiei. Se găsește în orice casă!

Dizolvați 1 lingură de suc de lămâie, 1 lingură de spirt medicinal și 1 linguriță de sare în 1 pahar de apă. Curățați bine pielea din zona gâtului și a bărbiei înainte de a începe procedura.

Aplicați cu ajutorul unui disc de bumbac amestecul obținut și așteptați să se usuce puțin. Apoi luați puțină cremă nutritivă pe vârfurile degetelor și aplicați-o cu mișcări ușoare de masaj peste primul strat.

Repetați această procedură de 3 ori pe săptămână și după doar o lună veți vedea schimbări considerabile ale stării pielii!

Îngrijirea pielii gâtului

Dacă pielea din zona gâtului și a bărbiei își pierde elasticitatea, faceți următoarea procedură. Împăturiți o bucată de tifon în câteva straturi, înmuiați-o în soluție de sare (1 linguriță de sare la 1 pahar de apă) și aplicați-o pe locurile problematice. Deasupra faceți un bandaj din tifon curat și așteptați 30 de minute.

Repetați procedura de 2 ori pe săptămână. Această compresă revigorează de minune pielea lăsată în jos.

De asemenea pielea gâtului interacționează foarte bine cu sarea de mare. După o odihnă pe litoral pielea capătă mereu un aspect mai sănătos.

O altă rețetă: întindeți o foaie de aluat cu drojdie și aplicați-o pe pielea gâtului pentru 30 de minute. O astfel de mască întărește foarte bine pielea. Faceți această procedură la fiecare 2 zile timp de o lună. Efectul va fi foarte îndelungat: cel puțin 6 luni.

De asemenea pentru tonifierea pielii gâtului preparați un pireu de cartofi și adăugați în el o linguriță de glicerină și una de ulei de măsline. Pireul se așează pe o bucată de stofă cu care se înfășoară gâtul. Deasupra se înfășoară folie de plastic și fular. Compresa se ține 15-20 de minute, după care se spală cu apă caldă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!