Este foarte ușor să arăți mai tânără dacă vrei: 5 reguli simple!

Așadar, cum să ne întoarcem tinerețea și să scăpăm de semnele vârstei înaintate, de cele fizice și mai ales cele psihologice?

Pentru început ar fi bine să vă cufundați puțin în copilărie și să nu mai faceți fața asta serioasă – de la o anumită vârstă ea nu o mai împodobește pe femeie. Și asta nu se referă doar la mimica feței, ci la absolut tot ce faceți!

Probabil ritmul de viață vă va face să uitați foarte des această regulă de bază, dar dacă o veți aplica măcar atunci când vă veți aminti de ea, veți remarca fără îndoială o întinerire a dispoziției interioare și chiar a aspectului exterior.

Să formulăm însă toată rețeta tinereții în 5 sfaturi simple:

1. Priviți-i cu ochi impresionați pe interlocutorii dvs.

Dacă ați uitat cum e asta, vedeți cu ce ochi se uită copiii atunci când află ceva nou și interesant. Ei ascultă cu gura căscată și cu ochii larg deschiși, fiind plini de o sinceritate autentică! Oare cine ar putea rezista în fața unei priviri atât de pasionate?

În primul rând asta se referă la relația cu soțul. Da, probabil după 15-20 de ani de viață în comun nu prea mai ești impresionat de nimic, dar dacă vă doriți să schimbați asta, priviți-l de fiecare dată cu ochi impresionați și pasionați.

Reacționați cu multă bucurie la toate glumele sale, chiar și la cele mai banale. În așa fel îl veți face să vă îndrăgească din ce în ce mai mult. Și, bineînțeles, nu uitați de complimente: adresate unui bărbat, ele devin o adevărată armă psihologică! Mai ales că un bărbat inteligent va ști să vă bucure și pe dvs. cu cuvinte frumoase.

Știați că la cursurile de business există un timp dedicat în care cursanții trebuie să învețe să spună complimente?

2. Fiți jucăușă!

Faceți-vă de cap, fiți asemenea copiilor, jucați-vă cu nepoții și copiii dvs. în toate jocurile lor, oricât de banale ar fi. Și nu vă temeți de reacțiile celor din jur: ei nu vor vedea doar o mamă cu copilul sau o bunică alături de nepoțel, ci o mamă tânără cu copilul și o bunicuță tânără cu nepoțelul!

3. Interesați-vă de tot ce este pe lumea asta

Când ești tânăr vrei de toate. Dar ce vă oprește acum să vreți de toate? În acest fel creierul se predispune spre eforturi intelectuale, iar interesul pentru tot felul de domenii vă va ajuta să vă dezvoltați și să creați. Nu citiți revistele glamour, femeia are un potențial mult mai mare decât să copieze vedetele și creatorii de modă!

Optați pentru literatură intelectuală și atunci nu numai că veți deveni un interlocutor foarte plăcut și interesant, ci vă veți lărgi mult propriile orizonturi. Inteligența, interesul, dezvoltarea multilaterală sunt calități care atrag bărbații indiferent de vârstă!

4. Nu vă plângeți

Nu vă plângeți pe viață, serviciu, bărbat, copii, aspect exterior etc. În acest fel vă poziționați pe voi înșivă în situația de loser, care ajungând la o vârstă înaintată are o viață ratată și nu poate face cu ea nimic mai bun decât să se plângă.

La ce vă așteptați când vă plângeți? Să vină cineva să vă compătimească? Credeți că asta trebuie să vadă oamenii într-o femeie de 40-50 de ani?

Gândurile bune aduc schimbări bune, reorientați-vă în această direcție tot modul de gândire. Fiți mulțumită mereu, chiar dacă ați suferit un eșec sau aveți o problemă, căci toate acestea sunt doar niște încercări menite să vă facă mai puternică și să vă arate din nou cât de frumoasă este viața.

5. Fiți cu inițiativă

Avalanșa de idei este un indiciu al tinereții. Fiți un generator de idei și manifestați mereu inițiativă pentru a le pune în practică! Renunțați din când în când la planurile de rutină pe care le aveți pentru a face lucruri cu adevărat interesante.

Călătoriți peste hotare, vizitați locuri noi, comunicați cu prietenii, cunoașteți oameni inteligenți sau pur și simplu ieșiți la plimbare atunci când rutina pare să vă doboare. Noi de multe ori găsim cea mai bună soluție la o problemă abia atunci când ne îndepărtăm de ea și ne preocupăm de alte lucruri.

Priviți cât de simple sunt aceste recomandări. În schimb efectul lor este pur și simplu uluitor! Veți remarca faptul că cei din jur vă percep ca pe o persoană tânără și plină de viață. Dar cel mai minunat este că dvs. chiar așa vă veți și simți!

error: Content is protected !!