“Este un lup și a primit ceea ce merită!” – asta spuneau toți. Dar bărbatului i s-a înmuiat inima și a luat lupul lovit de mașină

Toată lumea era nepăsătoare față de soarta unui lup aflat în pragul morții și doar un singur bărbat a decis să-l ajute. După ce lupul a fost lovit de mașină, lupul a reușit să ajungă prin forțele proprii până la șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului el nu mai putea mișca unul din membrele sale posterioare, astfel încât el practic era în situația pur și simplu să aștepte să moară de foame. Dar nu avea să fie așa. Un om s-a apropiat de el, iar lupul probabil s-a speriat, căci nu putea face nimic.

Spre deosebire de alți confrați ai lor, lupii arabi au un corp destul de mic, trăind în haite mici în Orientul apropiat. Fermierii locali au mare pică pe ei, căci din cauza lipsei de hrană ei de multe ori atacă animalele din ferme. Nu e de mirare că atunci când a lovit lupul, șoferul mașinii nici măcar nu s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Impactul a fost foarte puternic, iar lupul părea să fie chiar în pragul morții.

Dar el a avut noroc de un alt șofer, care observând ce s-a întâmplat, nu a rămas nepăsător și a dus animalul la veterinar. Medicii i-au pus numele Oliel.

Pe radiografie se vedea clar că lupul are un os fracturat la unul din membrele posterioare. În scurt timp Oliel a anesteziat și pus pe masa de operație, după care i s-a aplicat un ghips. Aici abia începea calea lui spre restabilire. Între timp el a fost dus la un adăpost pentru animale.

După tocmai 4 luni, când piciorul lupului era complet restabilit, s-a decis ca animalul să fie pus în liberate.

Cușca cu Oliel a fost pusă într-o mașină. El părea speriat, căci nu știa ce urmează să se întâmple.

Când au ajuns la locul destinat, oamenii au deschis cușca. Inițial lupul a ezitat să iasă, probabil petrecând atâta timp închis el nu mai spera să ajungă în libertate. Totuși după această ezitare animalul e ieșit din cușcă.

El a început să alerge cu un entuziasm de nedescris! El savura din nou libertatea și sănătatea de care era lipsit atâta timp! Veterinarii și acel om care l-a ajutat merită tot respectul. Dacă sunteți de acord că noi trebuie să îi ajutăm pe cei ce sunt mai slabi ca noi, distribuiți-le și altora această istorie uimitoare.

loading...

error: Content is protected !!