Două astfel de pahare de 250 ml va face ca grăsimea abdominală pur și simplu să se topească. Vine vara!

Organismul nostru trebuie curățit exact cum o facem și cu propria locuință, adică în mod regulat, prevenind astfel acumularea de murdărie. Uneori este nevoie de o “curățenie generală”, iar redacția noastră vă poate spune cum puteți să eliminați rapid din organism reziduurile și să slăbiți într-un timp foarte scurt.

Băuturile naturale pentru slăbire sunt digerate de organism foarte bine. Cocktailurile care ard grăsimile reprezintă înainte de toate un amestec de substanțe necesare pentru curățarea organismului, reducerea poftei de mâncare și, bineînțeles, pentru slăbire. Beneficiile sunt colosale!

Băuturi care ard grăsimea

Chefir cu scorțișoară

Aceasta este o rețetă devenită clasică deja. Chefirul este suficient de dens pentru a fi perceput de organism drept mâncare. El este recomandat pentru consum atât dimineața la dejun, cât și seara.

De cealaltă parte scorțișoara are proprietăți care stimulează slăbirea, dar cel mai important – reduce pofta de mâncare. Aroma sa consistentă are principalul merit aici.

Ingrediente

 • 250 ml de chefir
 • 1 linguriță de scorțișoară

Amestecați bine ingredientele.

Lapte cu nucșoară

Multora nu le place chefirul din cauza gustului sau consistenței. Din fericire există varianta laptelui cu nucșoară, care este o soluție ideală pentru cei ce nu-și pot stăpâni pofta după 6 seara. Laptele cald și mirodeniile calmează și asigură un somn sănătos.

Nucșoara accelerează metabolismul și are un efect de încălzire. Practic grăsimea se va consuma în timpul somnului. Mierea de albine are și ea efect calmant și energizează organismul.

Chefir și spirulină

Spirulina este o algă miraculoasă de care puteți face rost în orice farmacie. Ea a ajuns pe rafturile farmaciilor datorită compoziției sale extrem de bogate, având tot spectrul de vitamina B, dar și vitaminele A, C, E și D. Această băutură poate fi numită drept elixirul vieții.

Spirulina e compusă la 60% din proteine, dar conține și lipide și puțini carbohidrați. Cu alte cuvinte acesta e un produs foarte sățios care nu cauzează depuneri de grăsime, ba chiar stimulează arderea acesteia.

Ingrediente

 • 250 ml de chefir
 • 2 linguri de spirulină

Amestecați bine spirulina în chefir și consumați băutura!

Smoothie de mere

Doar 3 mere consumate zilnic pot coborî indicatorii cântarului. Puteți consuma fără probleme un măr chiar înainte de somn! El stimulează arderea grăsimii și potolește foamea.

Vă recomandăm să beți acest smoothie de câteva ori pe zi în loc de gustări, dar și înainte de somn. Apropo, este și un ingredient foarte important: semințele de pătlagină. Acestea amplifică efectul consumului de mere și protejează stomacul, având efect antiinflamatoriu.

Ingrediente

 • 1 măr
 • 2 linguri de semințe de pătlagină
 • 1 lingură de apă
 • 1/2 de linguriță de scorțișoară

Dați la blender toate ingredientele la un loc și consumați băutura miraculoasă.

Vișine și aloe

Acesta e produsul ideal pentru dvs. dacă vă doriți un somn sănătos, un nivel scăzut de zahăr în sânge și scăderea greutății corporale. Consumul regulat de vișină e eficient împotriva stresului, dar și pentru reducerea nivelului de cortizol – hormon care provoacă acumulare de grăsimi în organism.

Iar aloe vera este de multă vreme printre produsele preferate de diabetici.

Ingrediente

 • 100 ml de suc de vișine (nu în varianta comercială, care are foarte mult zahăr)
 • 1 lingură de suc de aloe
 • 1 lingură de apă

Amestecați bine ingredientele și consumați băutura înainte de somn.

Dietele și exercițiile fizice pot să nu ofere rezultatele așteptate dacă organismul nu poate face față prelucrării grăsimilor și carbohidraților. În plus aceste cocktailuri vă ajută să scăpați de kilogramele în plus chiar și în timpul somnului. Care din aceste rețete vă pare cea mai interesantă?

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!