Dormitorul ideal în funcție de luna nașterii

Dacă întrebi un om cum și-ar dori să arate apartamentul său, în mintea lui imediat ar apărea imaginea unei reparații ideale. Fiecare are propriul ideal! Astăzi vă vom prezenta o selecție de 12 dormitoare care se potrivesc oamenilor născuți într-o anumită lună.

Ianuarie

ciscoexpo.ru

Dacă vă place atmosfera pozitivă, atunci culorile calde sunt exact ceea de ce aveți nevoie! Nu vă temeți să faceți experimente, în majoritatea cazurilor veți obține ceva foarte frumos.

Februarie

uutvdome.ru

Dormitorul trebuie să fie încăperea în care confortul este pe primul loc. Mobila poate fi puțină, dar foarte calitativă și estetică.

Martie

static1.abitant.com

Culorile pastelate creează o atmosferă plină de gingășie și romantism. Acesta e locul perfect pentru pace și relaxare!

Aprilie

fotoremonta.com

Probabil nu prea vă place să faceți ordine, de aceea modelul acestui dormitor, un element distinctiv al căruia este o ușoară dezordine controlată, vi se potrivește perfect.

Mai

kartinki24.ru

Probabil nu sunteți adeptul stilurilor ultra-moderne, respectiv vi s-ar potrivit un dormitor în stil clasic retro sau în stil italian. Într-o astfel de încăpere vă veți simți bine și confortabil.

Iunie

idezz.ru

O trăsătură specifică a minimalismului este că el denotă un gust rafinat. Stilul modern și culorile deschise vor crea o atmosferă foarte plăcută în dormitorul dvs.

Iulie

interiors.in.ua

Dacă nu aveți obișnuința de a alerga după ultimele tendințe de design, acest dormitor va fi cel mai potrivit pentru dvs. Culorile calde plăcute și patul spațios sunt exact ceea de ce aveți nevoie.

August

weareart.ru

Dormitorul este pentru dvs. poate cea mai importantă cameră în care petreceți timpul liber. Acest model de dormitor are toate lucrurile necesare care vă vor asigura un confort deosebit.

Septembrie

spalni-italii.ru

Dacă vă place ordinea și curățenia, atunci probabil v-ar plăcea să combinați stilul italian cu un minimalism elegant. Arată excelent!

Octombrie

designmyhome.ru

Dacă preferați să fiți mereu în trend în ceea ce privește amenajările interioare, probabil veți aprecia mult acest model de dormitor. Un loc foarte confortabil cu o ușoară tentă futuristă.

Noiembrie

strport.ru

Dormitorul dvs. ideal nu se înscrie nicidecum în șabloanele cunoscute. Mulți poate nu vor înțelege un astfel de design, dar în schimb confortul aici este asigurat!

Decembrie

tv-peredelka.ru

Un dormitor ideal trebuie să aibă un element care îl face să fie super original. Un imprimeu pe tot peretele ar fi o soluție perfectă.

Sperăm că am reușit să oferim o sursă bună de inspirație! Dacă vreți să vă reamenajați dormitorul, probabil deja știți ce să alegeți.

error: Content is protected !!